čsd 475.1

lokomotiva854

Začátečník
Zdravím vás potřeboval bych tuto lokomotivu čsd 475.101 našel jsem ji na teto strance na xtrain.alsat.sk ale nejde stáhnout předem děkují

lokomotiva854 napsal:
Zdravím vás potřeboval bych tuto lokomotivu čsd 475.101 našel jsem ji na teto strance na xtrain.alsat.sk ale nejde stáhnout předem děkují

Model je ke stažení, bohužel ale pouze soubory CDP do Auranu. Hledám kde se dá už půl roku a bezvýsledně. Našel jsem pouze nefunkční Download. F.

Pánové, Taxovi 475.1 byly již před pár lety z webu staženy a měly prodělat vylepšení. Dosud se tak nestalo, asi Tax nemá správnou motivaci. Takže se pídíte marně. Zkuste požádat některého služebně staršího uživatele, třeba vám modely pošle.
Jinak již existuje nový model od jiného autora, ale je zatím neveřejný.

A ještě jedna věc: stačilo podívat se po fóru, informace kolem Taxových 475.1 byste našli!!!

Honza napsal:
Pánové, Taxovi 475.1 byly již před pár lety z webu staženy a měly prodělat vylepšení. Dosud se tak nestalo, asi Tax nemá správnou motivaci. Takže se pídíte marně. Zkuste požádat některého služebně staršího uživatele, třeba vám modely pošle.
Jinak již existuje nový model od jiného autora, ale je zatím neveřejný.

A ještě jedna věc: stačilo podívat se po fóru, informace kolem Taxových 475.1 byste našli!!!

Já jsem to tam všechno našel, jen jsem mu chtěl napsat, že zatím shání marně. Ale moc děkuji za zájem pomoct. Ne jako někteří hulváti. Moc děkuji. F.

Back
Nahoře