Model 740

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna liadem
  • Datum začátku Datum začátku

liadem

Pokladník
Nevíte někdo kde bych sehnal model 740?chci udelat skin chládek a tin tera kterej sem si vcera nafotil a uz od vcerejska nemuzu najit vhodnej model protoze pokazdy najdu neco rozdilnyho od toho co potrebuju.zde prikladam fotku jak vypada ten co potrebuju 3588083a192dafac5c69054415e3aa04.jpg

Naposled editoval moderátor:
To bude treba robiť asi namodel 742. Alebo skús poprosiť Kebarka o úpravu modelu.....Ale tak, že to najskôr naskinuješ aby to malo preňho význam.

dem napsal:
To bude treba robiť asi namodel 742. Alebo skús poprosiť Kebarka o úpravu modelu.....Ale tak, že to najskôr naskinuješ aby to malo preňho význam.

ja práve že sem hledal i 742 tak kdybyste nekdo vedel o nakym modelu shodnym jak na obrazku poslete mi prosim odkaz.Díky

740 se od 742 vzhledově liší odkrytými jímkami a písečáky a jiným tvarem sněhového pluhu. Tahle 740 vypadá spíše jako 742 (až na ten pluh), takže model 740 by ti byl stejně k prdu. Můžeš klidně skinovat na model 742.

Ano , ale nepochopil si pointu. Ten skin je nepresný, lebo má plný pluh. On by chcel model ktorý by vyhovoval aj pluhom aj bokom.

Nazdar chlapci. Nechci nějak rejpat do toho či onoho , ale mám postavenou 742 která je již ke stažení a jsem ochoten udělat i nějaké úpravy podle přání skinaře. Samo že takovouhle malinu jako je chládkovic 740 by nebylo problém udělat, ale pokud ji chce liadem udělat tak bych poprosil nejdříve o hotové textury a pak upravím model podle požadavku. Pokud je to příliš tak jsem nic neřekl.

Back
Nahoře