Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hmm to zní velmi zajímavě, tak doufám že se zadaří a že se něco postaví.Šnek napsal:J Skůra mě trochu naladil svojí novou mašinkou,kterou připravuje,tak čím dál tím víc začínám uvažovat o udělání této překrásné tratě.
A podaří se ti to sladit do jednoho celku i s Plzní ? Byla by nakonec další maxištreka z Furtu přes Plzeň, Nepomuk, Horažďovice, Nemanice, CB, Kaplice, Rybník do Lipna.Šnek napsal:J Skůra mě trochu naladil svojí novou mašinkou,kterou připravuje,tak čím dál tím víc začínám uvažovat o udělání této překrásné tratě.
Myslím že MSTS to bude jedno jestli 1,5 nebo 25KV.Záleží na každém,s čím tam bude chtít jezdit.Fabio napsal:Snek->super napad, konecne neco z jiznich Cech!
Good Luck, guy....
A jestli jsem to spravne pochopil, bude se jednat o 1,5KV ss, ze?
Jednu lokomotivu pro 1,5kV= už máme pěkně dlouho a je to skin 113 003 na model ZSSK 110.Pikku napsal:Teoreticky by se okolo Lipna mohla prohánět i E424.0![]()
vaclavbart napsal:Ahoj,bydlím v Českých Budějovicích a dost se zajímám o železnici,chci být strojvedoucí,takže jestli chceš,tak nějak pomůžu.Zatim čau.