Dílna a modely Jaroslav Skůra

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

Za pokus to stojí, nevidím na tom nič zlé. Keď to aspoň neskúsim, tak si to budem vyčítať. A nič hroznejšie ako to, že to nevyjde, sa mi aj tak nemôže stať. Asi toľko k tomu.

kiski napsal:
Za pokus to stojí, nevidím na tom nič zlé.
Zlé na tom určitě nic není, ale pokud nejsi tester a nebo dobrý kamarád p. Škůry, tak ti asi nic nepošle. Pokud na něčem dělá a hodlá to vydat, určitě se dočkáš. Někde jsem četl, že s tvorbou končí po vydání a dokončení jednotky ČD 640. Možná mám milné informace, nevím.

Nie, nie som ani tester a ani dobrý kamarát. Práve preto som napísal, že to skúšam. Ale už je to pasé, požadovanú loko som začal stavať sám.

Budem len rád, aspoň sa nebudem musieť namáhať ;) a okrem toho, Pikku ho má už napoly hotového, pretože môže použiť svoj model z MSTS, zatiaľ čo ja to musím stavať od piky... A platí zlaté pravidlo - ponáhľaj sa pomaly...:P

Jen makej, rád se svezu s tvým modelem, ale jestli něco skutečně v RW chybí, tak jsou to kabiny obecně :(

Máš pravdu, ale kabíny v RW a v MSTS sú úplne, ale úplne diametrálne odlišné veci...:(

Tak ono teoreticky by šla kabina pro msts udělat z té 3D do RW, vím že takto třeba byly dělány kabiny v novějších Protrainech,fronty byly schodné s kabinami v TRS. Nebo možná ne, nevím, jen usuzuju dle vlastního myšlení a paměti s čím jsem v TRS a MSTS jezdil, tak mne prosím nebičovat :)

Máš pravdu, takto to ide. Len ja by som prijal opačný postup...:)

Veď práve... Do RW potrebujem samotnú kabínu vymodelovať v 3D plus mať kabínu nafotenú tak, aby sa dali z fotiek porobiť odpovedajúce textúry, zatiaľ čo do MSTS stačí zopár správnych záberov... Preto vravím - kiežby to bolo také jednoduché ako do MSTS...:(

kiski napsal:
Zdravím,

páni, mal by som malú OT otázku - vieme nejaký kontakt na p. Skůru?? Posledné prihlásenie je ešte minulého roku (aspoň teda poda profilu) a na mail a SZ mi neodpovedá... Ďakujem.

Poslední aktivitu na Jardově webu čtu 11.03.14. Samozřejmě existují i jiné věci než MsTS. Proto bych vyčkal. ;)

Back
Nahoře