Dílna a modely Jaroslav Skůra

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Luky napsal:
..která holka mi teď bude tahat "ÉCéčka"? Musím se poohlédnout po jiné "štíhlejší a atraktivní ženské s pěknými tvary:P".

Já bych řek, že ta tě bude tahat za šulina :D :D

E499_2002 napsal:
Ještě se možná dočkáme nového City Elefanta. :D:rolleyes:

Pokud někdo dělá nový "Ešus", tak ať sfoukne rovnou i ten "pušpůl", nemá cenu, aby jsem dělali dva to samé. Ikdyž nějaké komponenty bych už měl. Prostě se zavčas ozvěte.

Já myslel, že byste upravil toho Vašeho pušpůla na Elefanta. Prosím, pane Skůra, berte to jako srandu. :D Těším se na připravované modely z Vaší dílny. Znáte to, raději se nepouštět do žádných velkých experimentů. :D

U Jardu to neplatí. Taký výrobný pás modelov som ešte nevidel. A musím podotknúť, že skvelých modelov...

E499_2002 napsal:
Já myslel, že byste upravil toho Vašeho pušpůla na Elefanta. Prosím, pane Skůra, berte to jako srandu. :D Těším se na připravované modely z Vaší dílny. Znáte to, raději se nepouštět do žádných velkých experimentů. :D

Bude li chuť a zdraví .... jde cokoliv ;)

Keby si sa rozhodol toho pushpulla robiť a chýbalo by ti niečo, tak ti to v pohode dofotím.

dem napsal:
Keby si sa rozhodol toho pushpulla robiť a chýbalo by ti niečo, tak ti to v pohode dofotím.

Určitě bych se ozval, díky moc za ochotu.
Nejdřív bych, ale rád dokončil to na čem práve dělám a vzhledem k rozsahu, to vidím, tak na jaro, ale znáš to, až to bude, tak to bude.

No u mňa čokoľvek čo ešte možno dokončím bude skôr zázrak ako plánovaný čin. Nejak zhasol oheň a nemám zápalky...

Stačí, když ti půjčím svůj "nebezpečnej". Tom Kanka jistě bude vědět o čem je řeč :-D

dem napsal:
No u mňa čokoľvek čo ešte možno dokončím bude skôr zázrak ako plánovaný čin. Nejak zhasol oheň a nemám zápalky...
Oheň nikdy nesmíš nechat vyhasnout, jinak je zle a ani zápalky nepomohou. :D Ale mě už také mnohdy zůstaly jen žhavé uhlíky, ale ještě jsem je stačil rozfoukat. :D

Dem: Snad se ani obočí nepálilo ale rozhodně k tomu moc nechybělo. Já jsem byl totiž dva dny předtím v hospodě a kluci si s tím zapalovačem pohráli..

Back
Nahoře