Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pavlík napsal:Že je to Kraken do MSTS se pozná už podle těch zubů na hranách modelů.
Vrbam napsal:Pavlík napsal:Že je to Kraken do MSTS se pozná už podle těch zubů na hranách modelů.
Shape Viewer je schopný zobrazit i modely jak do MSTS tak i do Trainz
No to je nádhera!! Podařilo se někomu nafotit cab i pro 001?Jaroslav Skůra napsal:Tak, aby tady nebylo trochu překrakenováno, dovolím si pokračovat něčím z mého dílničky![]()
Nebohé prorezlé chrochtadlo se sice líbilo, ale asi by se v něm lidi umazali, tak jsem spáchal toto (snad se bude hodit i pro slabší žaludky):
http://skura.msts.cz/img/chro_11.jpg
kulica napsal:Bude i nějaký přívěšák?
Pavlík napsal:kulica napsal:Bude i nějaký přívěšák?
A jaký by to podle tebe měl být? Chrochtadla byla přece vyrobena jen 2 a to sólo bez přívěšáků.
Třeba nějakou páru,něco mě to našeptává...Jaroslav Skůra napsal:Dem: zase nepřeháněj, hlavně, že mě to pořád baví a navíc teď mám v plánu něco opravdu velkého
Dane: myslíš, použít skoro 50000-cový model jak šrot do kopřiv jo?![]()
Jaroslav Skůra napsal:Tady je poslední verze M474.0001:
Jaroslav Skůra napsal:... Jinak k mání budou obě verze ČSD M474.0001 (vidítě teď tady) a M475.0002 (nově k vidění na webu) včetně šrotu 860 002-5 (taky na webu ...