Dílna a modely Jaroslav Skůra

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

No to je nádhera, eště sem tu jednotku ani naživo neviděl, ale jako bych v ní byl no parádička. Krásná práca pane Skůra

Naposled editoval moderátor:

Pekne, moc pekne. :) Mimochodem jsem na netu nasel fotku, ze ktere by se mozna dal udelat statickej front.

Páni super krásny model!! Len otázka funkčnosť otvárania dverý je či nieje?

Výborne tak tým pádom dáva 100 zo 100! :) Škoda že na vozňoch modelári na tento detail nepozerajú.

CANDY ja som nebol spokojný s osobnými vozmi tak ako ich modelári robili. Tak som sa naučil modelovať a robím ich tak ako to mne vyhovuje. Ak ti vadí, že nemodelujeme otváracie dvere (čo je podľa mňa na osobných vozoch absolútne zbytočné: iné je ucelená jednotka ) tak môžeš spraviť presne to čo ja. Nauč sa modelovať a rob to podľa seba.....Nie je to nič čo by sa nedalo zvládnuť.

dem: čakal som kedy uvidím že sa na niečo ozveš :) skúšal som modelovať nejde to prepáč nenarodil som sa stým aby som modeloval a nepovec mi že pri vozňou Beer, ampeer , bmpeer , bmeer a iných sa neotvárajú dvere ako ucelenej súprave. Je to a stále iba bude len ako návrh pretože nikto s modelárov nebude prepracovávať modeli.

Pěkný den,
během večera vznikla kompletní reálná dvousystémová třívozová jednotka 640 001-4 / 642 001-2 / 641 001-3 včetně vloženého vozu. Budu muset zklamat příznivce funkčních dveří, jsou sice vymodelovány, nicméně k náročnosti modelu (jeden díl má cca. 50-60000 poly) jsem se rozhodl nezkoušet trpělivost svou ani simulátoru. Funkčnost v msts je na hraně a dveře vše neuvěřitelně zhoršují. Razím heslo raději jezdit bez dveří nějak rozumně, než s funkčními dveřmi, ale mizerně, tak bohužel.

bd75ce60cb8ba825ac5fd54437c5bae1.jpg

Naposled editoval moderátor:

S tým sa nenarodil nikto. Ani Jardo. ANi Pikku, ani Tax, ani Nebulus. Všetci sa to museli učiť..... A potom si ešte raz poriadne prečítaj, čo som napísal. Nikde som nenapísal, že na skutočných vozňoch sa tie dvere neotvárajú....

Jako paráda ale ty polygony, to je vražda. Snad bych trošku přemýšlel taky nad hratelností...

Čoudo ide mi to bez sebemenších problémov. Kúp si lepší stroj......V 21 storočí by sa patrilo vymeniť starú sekanú za niečo normálne.

Čouda napsal:
Jako paráda ale ty polygony, to je vražda. Snad bych trošku přemýšlel taky nad hratelností...

Tak ono Čoudo záleží jak se na to díváš. Můžu s tebou částečně souhlasit z pohledu uživatele, ale na druhou stranu, mě baví "stavět mašinky" podle svého, protože mi to přináší uspokojení a radost. To že se s tou svou radostí podělím a předám ji dál, dělám pro potěšení Vás všech, ovšem za danou cenu, která je, ale dle mého přijatelná. V životě bude vždy platit něco za něco.

Jaroslav Skůra napsal:
Čouda napsal:
Tak ono Čoudo záleží jak se na to díváš. Můžu s tebou částečně souhlasit z pohledu uživatele, ale na druhou stranu, mě baví "stavět mašinky" podle svého, protože mi to přináší uspokojení a radost. To že se s tou svou radostí podělím a předám ji dál, dělám pro potěšení Vás všech, ovšem za danou cenu, která je, ale dle mého přijatelná. V životě bude vždy platit něco za něco.
Ahoj Jardo.
Plný souhlas. Jinak mně všechny tvé modely v MSTS jedou bez jakýchkoliv problémů. Takže to asi bude opravdu Čoudovou slabší sestavou PC, nebo nějakého blbého nastavení v komfiguraci MSTS a PC :D. Jinak modely to jsou opravdu luxusní, škoda jen, že je MSTS pravěký simulátor a neumožňuje i lepší grafiku okolí tratě, domečků, objektů ve čtverci atd, atd..., ale já si velmi rád zajezdím i pod tímto simem, stejně nic lepšího zatím na PC není.;)
Dan

Dan ja si to púšťam v OR. (tam je síce animácia zberača pošahaná, ale navolím akože druhý a idemi to ako dieslová jednotka)

To je vidět, že jste nic nepochopili. Má to zbytečně moc polygonů. Šlo by to udělat stejně hezky s daleko, daleko menším počtem polygonů. Dvacet takových modelů a nehnem se ani na hyper-super-mega-giga počítači v open rails. Si prohlídněte jak to dělá kdokoliv jinej. Nikdo přes 30 000 polygonů nešel. Ale to je fuck...

A neviem načo by si tam dával dvadsať takých modelov..........Iba čo sa tu ty zbytočne rozčuluješ.

Back
Nahoře