Dílna a modely Jaroslav Skůra

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

Pěkný večer,
ve stínu posledních, né zrovna pozitivních zpráv, budu ještě naivně věřit, že většina zdejších členů patří do té slušnější většiny a dám ke stažení nové Berty. Zkusme si, ale uvědomit, jak křehká jsou naše zdejší pouta a nepruďte lidi, kteří toho pro českou MSTS scénu udělali víc než dost.

Kdo chce nechť stahuje:

a071fd838e3c62a19a6b6bb9eddb0568.jpg

af2d1e16dc6ddd1daa2605f50d849179.jpg

Naposled editoval moderátor:

Dakujeme P.Skůra su to krasne masinky a verim ze su tu medzi nami aj ludia ktorí si tieto ale aj ine modely cenia a vazia si pracu kazdeho jedneho modelara ako ste Vy...
Velka Vdaka...

Velmi děkujeme za tyto krásné modely a myslím že se mezi námi najdou lidé kteří si modelů budou cenit a vážit tak jako já.
Ještě jednou moc děkujeme.

Teda Jardo, ty mašinky jsou jedna báseň. Děkuji a já si myslím že nás je většina, kteří si budou vážit práce druhých a nebudou na ně házet špínu.

Stiahol som si a sám som nevedel, že kam odkazuje kabína :) Bol som prekvapený, že aj také niečo tam máme :)

Velmi děkujeme pane Skůra za krásné modely. A přidávám se s přesvědčením, že těch slušných a vděčných uživatelů, kteří si opravdu upřímně váží každého nového modelu, skinu, aktivity a akt. tratí apod. (nerad bych na nějakou profesi zapomněl) je většina.

Pěkný den pánové,
asi bych měl trochu prostřídat historii se současností, co vy na to?

c0bc5735a05face2d257be563a6f19bf.jpg

426d81e87e88e2459ffd9e15b57b4203.jpg

222aea057c2b09bc3cf467c9ea58f52a.jpg

Jardo jestli dobře koukám, tak máš otočenou nádrž. Prosím opravit. Jinak paráda ;)

Díky pánové, jsem rád, že se líbí a že tyhle mašinyk dostávají i druhou šanci:

f0b8a29f4ac571d334df54183160be53.jpg

Jardo, napadlo mě zeptat se, jak vyřešíš těch pár odlišností, které jednotlivé série měly. Ať už na střeše nebo například zavěšení rámu na podvozku? Alfou? Nebo vznikne jednom série, do které patří 751 219? Díky

Peter268 napsal:
perfektne odvedená práca

Není perfektní, je to od oka, ale mě se to líbí, jsem s tím spokojen a to je pro mě nejdůležitější :)

Heme: budu se snažit vyhovět všem úpravám, sám se ale v těch detailech neorijentuju, tak když poradíš, budu rád :)

Jarda

Přeji hezký večer a zítřejším prvňáčkům (mezi které patřím i já ;) ) pohodovou jízdu do života :)

cb254686299765b1b514a7b860cf2fea.jpg

Kritiky upozorňuji, že se nejedná o prvoplánový model, jen o plastiku poprsí prototypových Barušek (mě pro radost). Děkuji Vrbamovi za poskytnuté fotografie a Jackovi za spolupráci při ladění a úpravách eng!

Back
Nahoře