Dílna a modely Jaroslav Skůra

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

světla nejsou vidět, žádná rebelie, ale zbytečné hnidopišství od spotřebitelů... ;) :cool:

Pěkný den,
zájemci mohou stahovat. Fotodokumentaci poskytl Lukyn-CZ, děkuji.

8ec8d92c6547edbc4c0773a479760677.jpg

Naposled editoval moderátor:

Rybkins napsal:
světla nejsou vidět, žádná rebelie, ale zbytečné hnidopišství od spotřebitelů... ;) :cool:

Nevadí, že trepeš, ale aspoň ťa je vidieť :)

Zdravím a děkuji za 039ku. Nic méně, nech rýpat ale jeden bok 039 máte špatně. Bylo by třeba prohodit znak AŽD PRAHA s nápisem a nápis vycentrovat na střed. Doufám že nikoho neurazím. :-) Zde http://nd03.jxs.cz/095/056/a6c7a9f268_61431085_o2.jpg

Jaroslav Skůra napsal:
Pěkný den,
zájemci mohou stahovat. Fotodokumentaci poskytl Lukyn-CZ, děkuji.

http://skura.msts.cz/img/w61.jpg

Může mi někdo prosím napsat kde to stáhnu? Jsem asi lama, ale na stránkách p. Skůry se mi to nezobrazuje. Poslední se mi tam zobrazuje Elefant. Používám FF. Dík.

Mohu se jen zeptat, to Bmo-čko je klasika z TBP, nebo taky nový model, jelikož si nejde nevšimnout rozdílu mezi těmi dvěma vozy na screenu.

Petr Novák napsal:
ad Matýsek: zde- http://skura.msts.cz/dieselove.html
Dík, já věděl, že to tam musí být, ale pořád se mi zobrazovala 478.2078 jako poslední a až když jsem dal obnovit stránku tak se mi teď zobrazila ta nová Barča.

prolam napsal:
Mohu se jen zeptat, to Bmo-čko je klasika z TBP, nebo taky nový model, jelikož si nejde nevšimnout rozdílu mezi těmi dvěma vozy na screenu.

Pokial sa nemýlim, tak je to Kankov model vydaný v decembri roku 2006......a ten za ním je s TBP.

mallard napsal:
Zdravím a děkuji za 039ku. Nic méně, nech rýpat ale jeden bok 039 máte špatně. Bylo by třeba prohodit znak AŽD PRAHA s nápisem a nápis vycentrovat na střed. Doufám že nikoho neurazím. :-) Zde http://nd03.jxs.cz/095/056/a6c7a9f268_61431085_o2.jpg

Pěkný den,
hotovo. Někdy i to co máme přímo před očima, mozek prostě odmítá převzít. Děkuji.

Josef Vogeltanz napsal:
No dobrá, tak najděte 10 rozdílů ...

...

Zdravím,
spodní snímek byl pořízen očividně lepším objektivem a za lepších světelných podmínek než snímek horní.;)

Jardo,
pěkná práce.:oops:

David

Omluvám se za chybu ve větě. :D Ještě jednou to napíši: Narazil jsem na jeden ještě menší detail se střechou a bočnicemi.

Přeji pěkný den,
jak se říká "kdo si počká, ten se dočká". Jen doplním, že se po stránce ladění jedná o první BETA verzi a proto je nutné počítat s určitým kompromisem. Chtěl bych poděkovat hlavně Pepovi V. za jako vždy perfektní spolupráci a Bobovi57_cz za odladění a čas, který mě věnoval i přes své pracovní a soukromé vytížení. Děkuji pánové.

44ba9b3b5773828e6c42db32f36b0eb0.jpg

Doplním, že model je opět "zhaslý" a na této skutečnosti se nic nezmění. Mám k tomu své pádné důvody.

PS: A teď

PS: A teď se vzhledem k tomu, že mám čárek už plné oči odeberu na dočasný zasloužený odpočinek

Pokud najdete nějaké nesrovnalosti a problémy s engy, tak jde veškerá zodpovědnost z mnou. Bob57_cz provedl ladění tr. charakteristik (nutno dodat velmi přesně) a není zodpovědný za celkové sladění, tak prosím případná kritika jde na mě. Chtěl jsem se toho kostlivce už zbavit. Pokud ale budu velké problémy, model odstraním a neslibuju termín, kdy by se zase objevil!

Veškeré připomínky piště sem, budou v určitém směru sloužit jako podklad pro další úpravy.

Zdravím, marně si lámu hlavu nad tímto, nevíte někdo, proš se mi název vozu ČD 640 001 HV1 zobrazuje v CB pod názvem cd_640001, přitom v eng. souboru v name je CD 640 001 HV1, ostatní vozy se zobrazují normálně.
Dan

Back
Nahoře