Dílna a modely Jaroslav Skůra

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

Dane, je to tím, že CB neumí korektně pracovat s rumístěním položek Name a Description.

Tento problém se totiž projevil už dříve v historii. MSTS je vůči tomu tolerantnější na rozdíl od Conbuilderu.

Zkus si tedy cvičně přehodit Name a Description na konec engu (před poslední závorku) a uvidíš sám.Takže je to trošku jinak -ale jen malinko - celý problém je dán tím, že CB neumí pracovat s tím, když je v pořadí první položka Description a pak Name. Pak to blbne. Stačí přehodit tyto položky mezi sebou a už se mi to zobrazuje správně.

Testováno na CB verze 2.2.9 - tedy ta poslední, která ještě nebyla case-sensitive.

Naposled editoval moderátor:

Zdravím,

díky za model RegioPantera. Konečně ho můžeme otestovat na Martinově trati 321 z Bíliny do Děčína.

milford

Moc pěkný model p. Skůra. Neskromně se ale poptám. Děla někdo cab ?

Jasný, že bude ale přece jenom není to panter. Ale už rači mlčím, nebudu tvořit další hádku. Stačila jedná politická :D

Nějak jsme s Vencou žvanili a tu sysláckou kabinu by neměl bejt problém upravit na panter. Záleží jestli někdo nafotí boční pohledy a displaye.

Mirku ve středu bych na něm měl jezdit, pokud nebude mít údržbu a nedostanem zaplivaný lehátka s peršanem. Takže bych mohl něco nafotit

Nevím proč, ale když jedu s touto jednotkou, tak se mi při zastavení v zastávce na monitoru F10 neobjeví "stiskni ENTER pro nástup cestujících. Testováno na Trati 321 úsek Bílina-Děčín.

Tak jsem na to přišel. Při prohrabávání se v ENGu, mimochodem, výborně nastaveného podle reálu, jsem přišel na chybu.
Řádek PassangerCapacity úplně vypadl, jako by ho tam Jarda snad zapomněl dát, tak stane se, každému se to může stát.

Kdyby někdo věděl, kolik má který vůz kapacitu cestujících, doplnil bych to.

a tohle by stačilo ?

Technické parametry dvouvozová jednotka třívozová jednotka
délka / výška / šířka 52900 / 4260 / 2820 mm 79400 / 4260 / 2820 mm
počet sedadel (1.třída) 9 9
počet sedadel (2.třída) 138 232
počet sedadel (celkem) 147 241
výkon 4 x 340 kW 6 x 340 kW
maximální rychlost 160 km/h 160 km/h

Přeji pěkný den,
dvouvozový dvousystémový Panter právě vyjíždí (liší se ve střešní výzbroji a díl 651 je výrobně označen jako HV2):

0b734c074b4da2b1af3b74c0ecaf67d0.jpg

K ostatním připomínkám, samozřejmě děkuji a opět připomínám, že engy jsou PROVIZORNÍ Beta ;)

Naposled editoval moderátor:

Super stroj, jak je na tom vrbam s tratí kde tento skvost smí jezdit?

Šnek, ano, ale já chtěl vědět jak je na tom vrbam s route ;)

Šnek napsal:
poison napsal:
Šnek, ano, ale já chtěl vědět jak je na tom vrbam s route ;)
Já vím, taky by mě to zajímalo. :)

Mne by zase zajímalo,jak otočit střechu ,nebo boční textury na 749.039 ? Děkuji za radu.
Nějka mi nejde schovat znak ČKD za alfu. Neboť jej mám ma větracích mřížkách. A tam skutečně nepatří.

Back
Nahoře