Dílna a modely Jaroslav Skůra

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

Jsem snad blázen? Co se stalo? Zkuste stránku www.skura.msts.cz a řekněte, že se mi to nezdá. Něco jsem propásl nebo co?

Dobrý, jen doufejme, že to nebude mít trvalé následky :D

Musa napsal:
Jsem snad blázen? Co se stalo? Zkuste stránku www.skura.msts.cz a řekněte, že se mi to nezdá. Něco jsem propásl nebo co?

poison napsal:
Dobrý, jen doufejme, že to nebude mít trvalé následky :D

Aspoň ty duté hlavy co se pořád navážejí do modelářů a dalších aktivních lidí mohou předvést, co kromě keců dokážou. Prostoru je více než dost!

Ten smajl je překlep, měl být tento :mad:

Naposled editoval moderátor:

Zdravím.
Taky jsem koukal jako vyjevený, už jen proto, že Jardovy vozy mám použity prakticky všude v aktivitách a kdo je nemá... Zrovna minulý týden jsem znova stahoval všechny laminátky a plecháče, tak jsem měl štěstí, že jsem to stihnul. No snad se stránky časem rozjedou. Byla by to škoda, už jen kvůli nádherným strojům, ne jen z období éry ČSD.
Dan

Jarda to tu psal: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/4169&pid=156287#pid156287

Michal napsal:
Jarda to tu psal: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/4169&pid=156287#pid156287

To byla jen taková malá výstražná hladovka, nicméně, běhěm vašeho malého hladovění jsem nelenil (nové mapování na novém modelu):

f57f410ec037345972aee6539222a37c.jpg

Během jara, léta a doufejme babího léta toho bude méně, už dneska jsem zahřál kolo 60ti kilometry a povím vám, bylo to super, sezona v lesích začala

Teda Jardo, ty jsi borec. Ale doufám, že to jaro přivoláš a i cyklisté u nás si z tebe vezmou příklad. Ale 60 kiláků v plus 3 a zamračeno, tomu říkám výkon. Přijeď na servis. Pro tebe práce u mě zdarma. :)

Zbyněk Šemora napsal:
Teda Jardo, ty jsi borec. Ale doufám, že to jaro přivoláš a i cyklisté u nás si z tebe vezmou příklad. Ale 60 kiláků v plus 3 a zamračeno, tomu říkám výkon. Přijeď na servis. Pro tebe práce u mě zdarma. :)

Ahoj Zbyňku,
tady na západě Čech bylo dneska úplně krásně, sluníčko celý den, dokonce pořád svítí, tak jsem neodolal a provětral sebe i Cannondala. Už mě nervózně svrbí nohy :)

Dneska budu reagovat, další nádherný model a skin stejně jako všechna vozidla z Jardovy tvorby, děkujeme moc za všechno co do MSTS tvoříte. Nejsem zvyklý komentovat každý komentář a příspěvek jako mnozí jiní, dokonce tu jeden čas byla chvála i kritizována, tak proto. Já za sebe jsem strašně rád za všechno co do dědy simulátoru vzniká, nejen od Jardy, ale ode všech co aktivně tvoří, a všem tvůrcům přeju pevné zdraví, nervy a úspěchy při jejich další nedoceněné práci pro nás všechny milovníky železnic

K počasí na západě čech..dneska tu (Sokolov) bylo +8 a jasno, prostě první opravdový jarní den :D

Já souhlasím a sem rád za každý model jak od Jardy,tak i od dalších autoru a všem děkuji za perfektní tvorbu, kterou do MSTS vůbec ve volném čase děláte.Je krása všechno pokuď je to děláno od srdce a tím ještě jednou děkuji všem jak Slovenským,tak Českým autorum.

Já musím též reagovat :)
Model se mi opravdu líbí, hlavně nedočkavě vyhlížím jednotku 471 030-7 . :)

Jinak na kolo už se chystám také.. ale nejprve se na něj musím podívat po technické stránce.

Back
Nahoře