Dílna a modely Jaroslav Skůra

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

Ahoj Jrdo a díky za dalčí model.
Super, už ji jsdu tahat. Jen bych se chtěl pozeptat, nějak se v těch společnostech začínám ztrácet. Kde se tato mašinka RTI vlastně pohybuje a co to je za společnost, něco jako Crgo? Předem díky. Dan.

Společnost:

http://www.railtrans.eu/

Info:

http://www.railtrains.sk/modules/AMS/article.php?storyid=1002

Jo krásnej Plecháček,ten potěší u srdce a hlavně když je člověk z Plzně,ale chci se zeptat je taky někdy v plánu i ve dvojikovém najbrtu myslím třeba 242.208.7 i když má jiné stanoviště.Nejsem zastánce najbrtu,ale ten jedinej mu poměrně sluší.

Ahoj Jardo, krásné Plechovky. Jako obvykle - orgasmus. :D
Včera jsem byl v Plzni a díky rekonstrukci hlavního nádraží, kdy v podstatě nefunguje pravá část stanice a dochází k přehušťování provozu na nást. 1 a 2, mi do oka padla atypická (pro nás, co jezdíme směrem Cheb) souprava, spočívající v Plechovce, dvou Bdmtee a řídícího vozu 080 s familiérním označením Toník, vše v Najbrtu. Není to trocha (výhledové) inspirace do další práce? ;)
Přeji hezký den. V.

Přeji pěkný den pánové,
po delší době jsem dostal chuť něco malého uplácat, motivací pro mě byly skvělé fotky do Lukina-CZ, za které mu touto cestou děkuji. Dokumentace se u mě postupně hromadí, takže není vyloučeno, že ještě něco nového malého vypustím do světa. Nechť slouží.

59bcd01edcdf2e1ae3a8fa44c0504e2e.jpg

cbaddc6286bd6f3b91f9dd493f54217c.jpg

Naposled editoval moderátor:

Lukyn-CZ napsal:
:) jéééé, to je fofr.... Díky za naskinování!!

Pěkný den,
Lukáši, cvrnkla mi do nosu, tak proto ;) Mimochodem na druhém Tvém balíčku ze stejného místa se ode dneška už taky pracuje, tam ale nejdřív musím spáchat model, nebo spíš úpravu stejné série :) A taky se ti musím omluvit za prznění jména, vážně jsem tě nechtěl zvěčnit s měkkým :D

Pro ostatní, do balíčku jsem dnes přidal i čistou verzi ČSD do jirkových tratí.

Tak pokud jde jen o i/y, tak měkké mi problém nedělá... :D
Trochu mi to připomělo konverzaci našeho profesora na střední, když se ptal spolužáka, jak se píše jeho jméno.
Profesor: "Jak se píšeš?"
Spolužák: "Tikal, s krátkym a měkkym..."
Profesor: "S krátkym a měkkym? tak to je mi tě líto hochu.."

Jinak jsem rád, že fotky splnily svuj účel a rád bych se touto cestou zeptal, zda-li časem najdou své uplatnění i fotky z minulého balíčku, ze z Plzně... ;-) Vim že tam ta kvalita fotek byla hroší...
Každopádně ještě 1x díky za každou naskinovanou zamračenou, kor teď když v prosinci odejdou do ocelového nebe... :cry:

Přeji pěkný den,
představuje se letošní Ježíšek. Nápady a inspirace docházejí, takže modelově toho ode mne už moc nečekejte (Škodovka by musela vyjet s něčím novým), budu preferovat nějaké skiny a zbytek se uvidí ....

Berte tuto mašinku jako reakci na pikkovo vyplutí směrem ku střídavině :) Honza jistě promine :D

Fotky poskytnul Lukyn-CZ, bez nich by model zcela jistě nevznikl, takže Lukášovi moc děkuji!

2e4e88e3cb7dca8f5a4820f7ee651162.jpg

c364f110e182ef8bb6615d821ffda2ca.jpg

f7df1ad3b9f18391f6efe2fed9793e07.jpg

cec04e3973225b3dc71aea37d2120ff4.jpg

Naposled editoval moderátor:

Zase sa máme na čo tešiť :)

Jaroslav Skůra napsal:
Nápady a inspirace docházejí, takže modelově toho ode mne už moc nečekejte (Škodovka by musela vyjet s něčím novým), budu preferovat nějaké skiny a zbytek se uvidí ....

Ja by som pre Vás mal jednu inšpiráciu, neplánujete dorobiť karosériu na 109e ?

Back
Nahoře