Chtěl bych se zeptat ... od Michael K.

RE: Nová trať

regedit77 napsal:
NO sice sem se zařekl že s radami tohoto druhu již nechci mít nic společného, ale budiž. Blíže specifikuj co ti nevycházelo? nešla ti udělat placka v Route geometry extractor nebo se ti trať nezobrazuje nebo nemůžeš najít Demex + potřebná data, či Dem a převést na bin ???

Moje rada: MSTS je občas velmi komplikovaný a dosti záludný simulátor, který vyžaduje velkou píly a občas i odříkání jak někdo praví. Mnoho bádání a experimentů.
Zdarů i nezdarů. Teď jsi narazil na problém s terénem pak návěstidla, databáze a jiné věci a tam bude horko proto doufám, že to zvládneš.

Tím tě neodrazuji ale snad pochopíš co a proč jsem to napsal. Ono né jednou jsem trávil 2 dny s tím toto někomu vysvětlit a pak kde nic tu nic.To pak člověka ...... .
S pozdravem Mira Mik.

P.S.: ten název stránek je mi sympatický :D :D :D. Čím to bude??? :D

Už na začátku jsem nemohl najít soubory terénu v třech adresářích.Proto se ptám jestli hledám v adresářích špatně nebo jsou někde jinde.Předem dík.Odkud by ti mohl bý název ých stránek povědomý....?? :-P

Ale to je mi pěkné :D. I kdyby jsi je našel tak ti budou ku prdu :D. Pač s nimi nic neuděláš :D. Terén a jeho tvar je obsažen v složce tiles. soubory s koncovkou .raw + .t .Na foru Stavba tratí si najdi vlákno Jak vygenerovat terén. Až se ti to povede tak budeš mít holou, rovnou, ničím nerušenou pláň, na které můžeš začít tvořit své dílo.Tvarování kopců si zjednodušíš programy Dem a Demex. Ale je to pouhá pomůcka.Návod má mikulda na webu. Nebo si měl na mysli že si ty čtverce někde stáhneš??? Tak jednoduché to není :D a nebude. Tak proštudovat zapnout editor MSTS a laborovat. ZDE
si soudruzi dali mnoho práce dát do hromady něco co by mohlo pomoct Pokud používáš Google chrome ideál ten to automaticky přeloží do češtiny jinak slovník :D nebo podle obrázků. Začni Tímto

Ja žiaden terén nikomu generovať nebudem :) Občas som aj ja z niektorých programov Dementex, ale to je iná téma.

CABVIEW u některých vozů

Zdravím, chtěl bych se zeptat proč u některých vozů nemůžu přejít do druhé kabiny.Jestli je to tím že to u některých vozů nejde a nebo se to dá nastavit nebo přejít jinou klávesou....Předem děkuji.

RE: CABVIEW u některých vozů

Vždy musíš klikem ve volbě F9 označit vůz do kterého chceš přejít, ale to určitě víš neboť si četl manuál k Bin, nebo se mýlím? :cool:

poison napsal:
Vždy musíš klikem ve volbě F9 označit vůz do kterého chceš přejít, ale to určitě víš neboť si četl manuál k Bin, nebo se mýlím? :cool:

Díky jaksi jsem to nečetl...... :D

...mýlil jsem se

Naposled editoval moderátor:

Michael K. napsal:
poison napsal:

Díky jaksi jsem to nečetl...... :D

No tak si to sakra příště přečti, než se začneš blbě vyptávat....:twisted::twisted::twisted:

RE: RegioJet

Neměl by mít pod nickem napsáno Začatečník, ale "Chci se zeptat". :) Někdo možná má, ovšem pouze u sebe a nikde to nestáhneš.

Tá reálna je rovnako nereálna ako tá nereálna........škoda námahy. Nie je model.

Dem: Jo, ale pro začátek by stačila i aplikace textur na klasické 162... Ať je něco do aktivit...

Doba, kde sa spravi nieco za kazdu cenu je uz davno prec. Ten skin asi tazko vyjde. Za a) Dodnes nik neziadal o povolenie b) aj keby poziada, treba upravit model, lebo v tomto stave ja skin nepovolim. Raz snad aj upraveny bude, ale to je o case a ten ja nemam momentalne. Nehovorim, ze je to nekvalitne, to z obrazka clovek nepozna, ale sam autor tam priznal, ze cast textur pouzil z ineho skinu, takze by sa musel snazit viac aj v tomto ohlade.

Jak vytvořit SKIN

Zdravím, zase se "chci zeptat" jestli by jste někdo neměli návod na vytvoření nového skinu, času mám mnoho, nervy mám taky a fotky tak též. Předem dík.

Back
Nahoře