Michael K.
Začátečník
RE: Nová trať
Už na začátku jsem nemohl najít soubory terénu v třech adresářích.Proto se ptám jestli hledám v adresářích špatně nebo jsou někde jinde.Předem dík.Odkud by ti mohl bý název ých stránek povědomý....??
regedit77 napsal:NO sice sem se zařekl že s radami tohoto druhu již nechci mít nic společného, ale budiž. Blíže specifikuj co ti nevycházelo? nešla ti udělat placka v Route geometry extractor nebo se ti trať nezobrazuje nebo nemůžeš najít Demex + potřebná data, či Dem a převést na bin ???
Moje rada: MSTS je občas velmi komplikovaný a dosti záludný simulátor, který vyžaduje velkou píly a občas i odříkání jak někdo praví. Mnoho bádání a experimentů.
Zdarů i nezdarů. Teď jsi narazil na problém s terénem pak návěstidla, databáze a jiné věci a tam bude horko proto doufám, že to zvládneš.
Tím tě neodrazuji ale snad pochopíš co a proč jsem to napsal. Ono né jednou jsem trávil 2 dny s tím toto někomu vysvětlit a pak kde nic tu nic.To pak člověka ...... .
S pozdravem Mira Mik.
P.S.: ten název stránek je mi sympatický![]()
![]()
. Čím to bude???
![]()
Už na začátku jsem nemohl najít soubory terénu v třech adresářích.Proto se ptám jestli hledám v adresářích špatně nebo jsou někde jinde.Předem dík.Odkud by ti mohl bý název ých stránek povědomý....??