Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
papej napsal:Mohu Ti jen poblahopřát k uvedení Tvé prvotiny lkNex 56201. Na prvotinu je to velice dobré.
Lukyn-CZ napsal:Ahoj, je někde seznam vozidel mimo trainset BP?
Meda napsal:Zdravím všechny.
Dojel jsem do Hoštejna s Nex 56201 a stanice prázdná. Je to z důvodu pozdního příjezdu ? Jinak jsem se fajn projel.
Dík za info !
Kohlík
papej napsal:Lukáši, chtěl bych Ti poděkovat za novoroční dárek – aktivitu lkNex52600. Je to překrásný dárek. Vím, nákladní aktivity se moc nelíbí a proto se ani nejezdí, ale já jsem na ně dělaný. Pomalejší tempo mi vyhovuje. A Tvoje aktivita je par exceleans. Člověk zapomene čas a ponoří se zcela do hry. Schválně nepíšu, co jsem cestou zažil a že toho nebylo málo. Proto bych Ti popřál, abys dokázal vytvořit více takových aktivit. Obě Tvoje aktivity jsou hezké, ale ta druhá je perfektní.
Klokan 35 napsal:Chtěl bych se zeptat u aktivity linkaS13 je odjezd z Libně povolen na jakou zprávu? Čekal jsem tam až do té doby než mi u nástupiště na osobním nádraží zmizelo écčko před očima.
Šnek napsal:Aktivita je zatím velmi dobrá, bohužel jsem zůstal stát v Senohrabech, rychlík od Benešova přijel vedle mě a koukali jsme na sebe. Samozřejmě jsem se vrátil zpět na uloženou pozici, ale ten samý problém.
Jinak takhle to dopadá v Libni, když si čteš noviny
http://www.q3.cz/view.php?filename=60kolize.jpg
kalfar napsal:Chtěl bych se zeptat na aktivitu Nex 56201. Když se mi připojí postrk v Rudolticích, jak ho můžu "aktivovat" aby mi poháhal? Lokomotiva se sice připojila k vlaku, ale stále jí svítí přední světla, v F9 není psána jako pomocná lokomotiva a když jsem se pokusil o odjezd, tak jsem se nehnul z místa, i když jsem měl vše odbržděno. Poslední vůz jsem měl na úrovni domku.