Aktivity Lukáše K.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna papej
  • Datum začátku Datum začátku

papej

Posunovač
Mohu Ti jen poblahopřát k uvedení Tvé prvotiny lkNex 56201. Na prvotinu je to velice dobré :).

papej napsal:
Mohu Ti jen poblahopřát k uvedení Tvé prvotiny lkNex 56201. Na prvotinu je to velice dobré :).

Diky moc. Má prvotina to uplně není, už jsem vyslal přes Blackwolfa do světa
aktivitu s mím oblíbencem R613, ale pořád s tvorbou začínám, takže se mi hodí poznatky vás zkušenějších.

Zdravím všechny.
Dojel jsem do Hoštejna s Nex 56201 a stanice prázdná. Je to z důvodu pozdního příjezdu ? Jinak jsem se fajn projel.

Dík za info !

Kohlík

Lukyn-CZ napsal:
Ahoj, je někde seznam vozidel mimo trainset BP?

Ahoj pracuji na zpáteční cestě pak pošlu i Blackwolfovi i seznam chybejících vozidel. Již sem teměř hotov tak to bude snad brzo.

Meda napsal:
Zdravím všechny.
Dojel jsem do Hoštejna s Nex 56201 a stanice prázdná. Je to z důvodu pozdního příjezdu ? Jinak jsem se fajn projel.

Dík za info !

Kohlík

Tak to netušim ale asi to bude jak říkáš. Já sem zatim vždy dojel a na čtvrté koleji byla již připravená souprava.

Lukáši, chtěl bych Ti poděkovat za novoroční dárek – aktivitu lkNex52600. Je to překrásný dárek. Vím, nákladní aktivity se moc nelíbí a proto se ani nejezdí, ale já jsem na ně dělaný. Pomalejší tempo mi vyhovuje. A Tvoje aktivita je par exceleans. Člověk zapomene čas a ponoří se zcela do hry. Schválně nepíšu, co jsem cestou zažil a že toho nebylo málo :). Proto bych Ti popřál, abys dokázal vytvořit více takových aktivit. Obě Tvoje aktivity jsou hezké, ale ta druhá je perfektní.

papej napsal:
Lukáši, chtěl bych Ti poděkovat za novoroční dárek – aktivitu lkNex52600. Je to překrásný dárek. Vím, nákladní aktivity se moc nelíbí a proto se ani nejezdí, ale já jsem na ně dělaný. Pomalejší tempo mi vyhovuje. A Tvoje aktivita je par exceleans. Člověk zapomene čas a ponoří se zcela do hry. Schválně nepíšu, co jsem cestou zažil a že toho nebylo málo :). Proto bych Ti popřál, abys dokázal vytvořit více takových aktivit. Obě Tvoje aktivity jsou hezké, ale ta druhá je perfektní.

Tak to mě těší, že se ti aktivita líbila. Aby si se měl na co těšit, tak jelikož vyšla aktualizace s mou druhou domovskou tratí 221 tak už se pracuje na další nákladní aktivitě.

Taky bych rád poděkoval za Nex, výborná aktivita kde jsem se opravdu nenudil, jen z toho deště mě za chvíli bolely oči :-).

Chtěl bych se zeptat u aktivity linkaS13 je odjezd z Libně povolen na jakou zprávu? Čekal jsem tam až do té doby než mi u nástupiště na osobním nádraží zmizelo écčko před očima.

Klokan 35 napsal:
Chtěl bych se zeptat u aktivity linkaS13 je odjezd z Libně povolen na jakou zprávu? Čekal jsem tam až do té doby než mi u nástupiště na osobním nádraží zmizelo écčko před očima.

Ahoj. Pokud mysliš již odjezd samotneho nexu z Libně pak tam je odjezd hned po postaveni cestoveho navestidla ( mělo by to byt chvili po odjezdu esusu smer Masaryčka). Na hlašky čekej při posunu. Při odjezdu z Libně moc nezahalej, protože jak jsme zjistili hrozi pak menši kolize s přijíždějícím R od Kolína, protože křžovatkove vyhybky neblokuji navestidla.

Aktivitu jsem projel a je to velice kvalitní kousek i co se týče hlašek ze železničního slangu,díky! Už se těším na druhý díl!

Naposled editoval moderátor:
Aktivita je zatím velmi dobrá, bohužel jsem zůstal stát v Senohrabech, rychlík od Benešova přijel vedle mě a koukali jsme na sebe. Samozřejmě jsem se vrátil zpět na uloženou pozici, ale ten samý problém.
Jinak takhle to dopadá v Libni, když si čteš noviny;););)
http://www.q3.cz/view.php?filename=60kolize.jpg

Šnek napsal:
Aktivita je zatím velmi dobrá, bohužel jsem zůstal stát v Senohrabech, rychlík od Benešova přijel vedle mě a koukali jsme na sebe. Samozřejmě jsem se vrátil zpět na uloženou pozici, ale ten samý problém.
Jinak takhle to dopadá v Libni, když si čteš noviny;););)
http://www.q3.cz/view.php?filename=60kolize.jpg

Blackwolf mi taky řikal, že se mu to povedlo až na potřeti. Mě to na podruhe vždy fungovalo. Problem je v tom že na prvni pokus mi ujede servis předčasně z vyčávacího bodu, zatímco na poduhé zustane stát a blokuje cestu aby rychlík projel. Je to jak v editoru tak v realu. Mužu ti poradit jen to zkusit znovu protože Senohraby jsou tak pulka aktivity.

Chtěl bych se zeptat na aktivitu Nex 56201. Když se mi připojí postrk v Rudolticích, jak ho můžu "aktivovat" aby mi poháhal? Lokomotiva se sice připojila k vlaku, ale stále jí svítí přední světla, v F9 není psána jako pomocná lokomotiva a když jsem se pokusil o odjezd, tak jsem se nehnul z místa, i když jsem měl vše odbržděno. Poslední vůz jsem měl na úrovni domku.

kalfar napsal:
Chtěl bych se zeptat na aktivitu Nex 56201. Když se mi připojí postrk v Rudolticích, jak ho můžu "aktivovat" aby mi poháhal? Lokomotiva se sice připojila k vlaku, ale stále jí svítí přední světla, v F9 není psána jako pomocná lokomotiva a když jsem se pokusil o odjezd, tak jsem se nehnul z místa, i když jsem měl vše odbržděno. Poslední vůz jsem měl na úrovni domku.

Myslím ,že co se týče postrku tak my bylo vysvětleno jaký je použit MSTS bin. Někdy je potřeba přejít na zadní lokomotivu a přepnout směr. Ale já sem to nedělal a vždy se rozjel. Jen pro první pohnutí z místa jsem musel dát vyšší výkon (lokomotiva začla prokluzovat) použít pískování a jakmile se vlak dal do pohybu snížit výkon tak aby se přestala klouzat. Pak už se to rozjede normálně. A myslím že postrk pak funguje protože s jednou mašinou by jsi to nejspíš nevyjel.

Právě jsem dojel aktivitu linka S13 druhý díl a opět parádní poježdění fakt bomba! Akorát na konci v Libni mě to neposlalo do šturcu,ale po nesprávné do Běchovic.Jinak díky a těším se na další aktivity s Tvé dílny!!!

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře