8. setkání příznivců MSTS 2012

Martens

Strojvedoucí
Správce
Rok se sešel s rokem a je na čase udělat další setkání příznivců MSTS.

Místo konání bude stejné - tedy DDM Praha v Podbabě.

Termín - po dohodě s kluky od kolejiště bylo pro začátek uděláno demokratické hlasování v termínech a to zde http://www.doodle.com/t8iy5cyqqr68wh5t

V podstatě se nabízí celý únor mimo posledního víkendu, kdy je zde den otevřených dveří.

Uzávěrka hlasování o termínu je 26.11.. Komu je termín šumafuk, zaregistruje se ke všem a termín, který bude vyhovovat nejvíce, bude demokraticky použit.

Po hlasování o termínu pak zpřístupním registraci na svých stránkách.

Takže po uzávěrce volby termínu vyhrál termín 8.sleziny ve dnech 4. a 5.2.2012. Kluci z DDM začali podnikat kroky k zajištění sálu. V nejbližší době se objeví i rezervace na daný termín.

Takže počínaje dneškem je otevřen registrační formulář na tuto slezinu ve dnech 4.-5.2012.

Formulář najdete zde http://mlasevic.ic.cz/index.php?adata=./admin/akce_registrace.php&id=8 , uzávěrka registrace je k 10.1.2012 23:59.

Pro případné zájemce o ubytování - kontakt na ubytovnu a předběžnou rezervaci umístíme posléze.

Letos Martine musíme obstarat jmenovky, loni vznikaly kvůli jejich absenci zmatky a samozřejmě rozvícerovačky.

Jmenovky budu řešit až tak týden před slezinou (až se ustálí počet lidí) a psy vezmu i vlastní, pokud jich na stanici nebude dost.

Připomínky a dotazy posílejte SZ mi a VáclavoviS .....

Co se týče ubytování, poslední info z dnešní noci je, že kluci z DDM se pokusí domluvit Klamovku jako posledně, s tím, že organizace by byla velmi podobné té loňské .... nocleh objedná DDM, zaplatí se to ještě v sobotu na slezině a klíče už budeme mít u sebe, takže se na nikoho z Klamovky nemusíte vázat.

Ahoj Martensi, já pojedu jen na jeden den, ale teď mne zaskočil ten registrační formulář do 10.1.2012? Já jsem nějak nestíhla a na slezinu do Prahy jedu poprvé, jak to je, musím se registrovat i když chci jet jen v sobotu? Nebo to je jen pro zájemce o ubytování?
Dan

Pokud Dane jedeš pouze na sobotu (3x hurá povedlo se konečně ) tak stačí pouze takovéto oznámení. Budeš obědvat nebo se stravovat v bufetu dílna :D ?
Pro ostatní: Kdo ještě chce dorazit a nenapsal se do formuláře? Napište mi SZ, díky.

Naposled editoval moderátor:
Ahoj Dane, ta uzávěrka na 10.1. má smysl hlavně proto, aby se dalo dopředu nahlásit a domluvit případně spaní a eventuálně obědy ( alespoň rámcově). Je totiž totální čápovina, kdyby ještě týden před slezinou se pohybovaly odchylky v účasti v řádech desítek procent.

Proto, jak tady uvádí VáclavS, tak stačí v případě těchle výjimek i rychlý kontakt na něj v SZ - on si pak už ten sobotní a nedělní oběd včetně nákupu proviantu do stanice zajistí a spaní vyjedná, protože bude mít nejčerstvější údaje.

Pokud chce někdo přijít jen tak na čumendu ( ikdyž v drtivé většině už je to stálá obsada), tak se ani registrovat nemusí - pak samozřejmě nemusí vyjít proviant.

Jo a info na závěr - stejně jako vloni - jde o školní zařízení a proto zde platí přísný zákaz podávání a požívání alkoholických nápojů v prostorách stanice - bude tedy jen nealko, případně pivko si lze dát u oběda nebo večer cestou na spaní.

Takže informace k provozu kolejiště - mám tady info od kluků ze DDM :

Ahoj,

kolejiště bude provozní i přístupné a můžou si lidi přinést svoje
modely. Ježdění na kolejišti je možné po krátkém školení. Bude to jako
minule .... Jenom neuděláme předváděcí ježdění, protože na to nás bude málo.

Na kolik večer vidíš Martine ukončení sobotní části? Nakolik jsme časově vázáni barákem a nakolik ubytovnou? Zahajovací čas v sobotu bych nechal tradiční a v neděli po domluvě?

Sobota - zahájení je jako vždy - lidi se strousí a předpokládám, že na baráku budu stejně už někdy před devátou. Ukončení vázáno pouze barákem, kluci se to pokusí vyřídit s ubytováním tak, aby už klíče byly v sobotu na stanici - stejně jako vloni.

A neděle po domluvě se spícími jak navrhuješ.

Čouda napsal:
Ahojda východočeši! Jak jedete na slezinu?

Mě je to celkem šumák.Dle financí se uvidí.Kolik bude peněz k 31.ledna.Kolik vlastně nadělí příbuzní den předem na moje na narozky :D

Vlakem Ex 402 Silesia z Pardubic do stanice Praha Libeň a pak tramvají č. 8 přímo na stanici techniků.

Back
Nahoře