Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Čouda napsal:Když to řikáš... Já to nastuduju a uvidíme. Každopádně Kimire, Josko, Dane bez výmluv se jede tím R790. Snad dojedu do HK dobře. Jak mrzne, stojí to pěkně za hovno a trilobit obvzlášť (SO 1783 z Tr->HK přestup R790)..
Když vystoupíte ve Vysočanech,tak stačí sejít pár metrů dolů na tram bud č.15 nebo 19 a popojet jen dvě zastávky na zast. Balabenka(3 minuty-jízdní doba) a tam přestoupíte na osmičku a tradá-Podbaba.To je možná rychlejší,než jet metrem.KimiR napsal:Čouda napsal:Když to řikáš... Já to nastuduju a uvidíme. Každopádně Kimire, Josko, Dane bez výmluv se jede tím R790. Snad dojedu do HK dobře. Jak mrzne, stojí to pěkně za hovno a trilobit obvzlášť (SO 1783 z Tr->HK přestup R790)..
Čoudine nevím,jak ty,u mě to bude východočeskej hybrid zvanej regionova,ale já jedu odemě 5123 v 5.52 do Starkoče,tam přestup k tobě na 1783.pak už to snad pujde do HK a dál na Prahu,Já co jsem to študoval.Ta tram 8 jedí pškně blbě,mimo vysočany a Hlavas.Jedině projít mezi baráky od vysočan k libenskýmu,kde už pak 8 jede napřímo
Jen pro upřesnění: na Balabenku jsou to 3 zastávky. Lépe je jet 4 zastávky na Palmovku a tam se na tramvaj č. 8 přestupuje na stejné zastávce.Banán napsal:Když vystoupíte ve Vysočanech,tak stačí sejít pár metrů dolů na tram bud č.15 nebo 19 a popojet jen dvě zastávky na zast. Balabenka(3 minuty-jízdní doba) a tam přestoupíte na osmičku a tradá-Podbaba.To je možná rychlejší,než jet metrem.KimiR napsal:Čouda napsal:Když to řikáš... Já to nastuduju a uvidíme. Každopádně Kimire, Josko, Dane bez výmluv se jede tím R790. Snad dojedu do HK dobře. Jak mrzne, stojí to pěkně za hovno a trilobit obvzlášť (SO 1783 z Tr->HK přestup R790)..
Čoudine nevím,jak ty,u mě to bude východočeskej hybrid zvanej regionova,ale já jedu odemě 5123 v 5.52 do Starkoče,tam přestup k tobě na 1783.pak už to snad pujde do HK a dál na Prahu,Já co jsem to študoval.Ta tram 8 jedí pškně blbě,mimo vysočany a Hlavas.Jedině projít mezi baráky od vysočan k libenskýmu,kde už pak 8 jede napřímo
Bánane,BánaneBanán napsal:Ano,jsou to 3 zastávky,omlouvám se.Chyba na mé straně.![]()
Tak KimiR pojede ve 2. tedy někde najdu místo, uvidím.alcapone napsal:Kluci, kam to posadíme, nevim jak to bude plné od Letohradu. Půjdem do 1. nebo do 2. Také zeleží jak to má Dan.
alcapone napsal:Tak KimiR pojede ve 2. tedy někde najdu místo, uvidím.alcapone napsal:Kluci, kam to posadíme, nevim jak to bude plné od Letohradu. Půjdem do 1. nebo do 2. Také zeleží jak to má Dan.
Banán napsal:Když vystoupíte ve Vysočanech,tak stačí sejít pár metrů dolů na tram bud č.15 nebo 19 a popojet jen dvě zastávky na zast. Balabenka(3 minuty-jízdní doba) a tam přestoupíte na osmičku a tradá-Podbaba.To je možná rychlejší,než jet metrem.KimiR napsal:Čouda napsal:Když to řikáš... Já to nastuduju a uvidíme. Každopádně Kimire, Josko, Dane bez výmluv se jede tím R790. Snad dojedu do HK dobře. Jak mrzne, stojí to pěkně za hovno a trilobit obvzlášť (SO 1783 z Tr->HK přestup R790)..
Čouda napsal:Pánové, nechte to na mě!!![]()
Jo jak je to teď na Podbabě, je tam konečná, nebo se jezdí dolů. Dělala se nějaká změna minulej rok.alcapone napsal:Lidi, dělám to každý rok a nebudu to měnit, metro a pak tramvaj.
alcapone napsal:Jo jak je to teď na Podbabě, je tam konečná, nebo se jezdí dolů. Dělala se nějaká změna minulej rok.alcapone napsal:Lidi, dělám to každý rok a nebudu to měnit, metro a pak tramvaj.