8. setkání příznivců MSTS 2012

Pro spojení od Hradce Králové je nejsnažší jet vystoupit už ve Vysočanech přestoupit na metro B, a dojet na Náměstí Republiky a pak skočit na tramvaj č. 8 která jede až na Podbabu.

Když to řikáš... Já to nastuduju a uvidíme. Každopádně Kimire, Josko, Dane bez výmluv se jede tím R790. Snad dojedu do HK dobře. Jak mrzne, stojí to pěkně za hovno a trilobit obvzlášť (SO 1783 z Tr->HK přestup R790)..

Čouda napsal:
Když to řikáš... Já to nastuduju a uvidíme. Každopádně Kimire, Josko, Dane bez výmluv se jede tím R790. Snad dojedu do HK dobře. Jak mrzne, stojí to pěkně za hovno a trilobit obvzlášť (SO 1783 z Tr->HK přestup R790)..

Čoudine nevím,jak ty,u mě to bude východočeskej hybrid zvanej regionova,ale já jedu odemě 5123 v 5.52 do Starkoče,tam přestup k tobě na 1783.pak už to snad pujde do HK a dál na Prahu,Já co jsem to študoval.Ta tram 8 jedí pškně blbě,mimo vysočany a Hlavas.Jedině projít mezi baráky od vysočan k libenskýmu,kde už pak 8 jede napřímo

KimiR napsal:
Čouda napsal:

Čoudine nevím,jak ty,u mě to bude východočeskej hybrid zvanej regionova,ale já jedu odemě 5123 v 5.52 do Starkoče,tam přestup k tobě na 1783.pak už to snad pujde do HK a dál na Prahu,Já co jsem to študoval.Ta tram 8 jedí pškně blbě,mimo vysočany a Hlavas.Jedině projít mezi baráky od vysočan k libenskýmu,kde už pak 8 jede napřímo
Když vystoupíte ve Vysočanech,tak stačí sejít pár metrů dolů na tram bud č.15 nebo 19 a popojet jen dvě zastávky na zast. Balabenka(3 minuty-jízdní doba) a tam přestoupíte na osmičku a tradá-Podbaba.To je možná rychlejší,než jet metrem.

Banán napsal:
KimiR napsal:
Čouda napsal:

Když vystoupíte ve Vysočanech,tak stačí sejít pár metrů dolů na tram bud č.15 nebo 19 a popojet jen dvě zastávky na zast. Balabenka(3 minuty-jízdní doba) a tam přestoupíte na osmičku a tradá-Podbaba.To je možná rychlejší,než jet metrem.
Jen pro upřesnění: na Balabenku jsou to 3 zastávky. Lépe je jet 4 zastávky na Palmovku a tam se na tramvaj č. 8 přestupuje na stejné zastávce.
Zdeněk

Kluci, kam to posadíme, nevim jak to bude plné od Letohradu. Půjdem do 1. nebo do 2. Také zeleží jak to má Dan.

alcapone napsal:
Kluci, kam to posadíme, nevim jak to bude plné od Letohradu. Půjdem do 1. nebo do 2. Také zeleží jak to má Dan.
Tak KimiR pojede ve 2. tedy někde najdu místo, uvidím.

Banán napsal:
KimiR napsal:
Čouda napsal:

Ačkoliv normálně bych tuto trasu sám také preferoval, nevím, jestli bude zrovna výhrou v téhle zimě jet přes celou Prahu tramvají. Takže v tomto případě bych raději zvolil metro. hl.n - Metro C - Můstek - Metro A - Dejvická - tram8/Bus 107,116,147,160 - Podbaba. Přeci jenom bude v metru o něco tepleji než v té tramvaji.

Srovnání tramvají a metra v sobotu od R 790 - Vysočany:
Tram: 8:50 až 9:28, 1 přestup, 38 min
ze stanice Nádraží Vysočany , 8:50 Tram 15 do stanice Sparta , 9:11.
ze stanice Sparta , 9:16 Tram 8 do stanice Podbaba , 9:28.
Tramvaj jezdí co 15 minut.

Metro: 8:55 až 9:31, 2 přestupy, 36 min
ze stanice Vysočanská , 8:55 Metro B do stanice Můstek - B, 9:07.
Přesun pěšky asi 3 minuty .
ze stanice Můstek - A, 9:18 Metro A do stanice Dejvická , 9:24.
Přesun pěšky asi 2 minuty . .
ze stanice Dejvická , 9:28 Bus 107 do stanice Podbaba, 9:31.

Hlavní nádraží
Hlavní nádraží , 9:03 Metro C do stanice Muzeum - C , 9:04.
Přesun pěšky asi 2 minuty .
ze stanice Muzeum - A , 9:09Metro Ado stanice Hradčanská, 9:15.
Přesun pěšky asi 3 minuty .
ze stanice Hradčanská , 9:20 Tram 8 do stanice Podbaba , 9:28

Pojede-li R 790 načas, je úplně jedno, zda Hlavas nebo Vysočany. Stejně pojedete tou samou osmičkou.

alcapone napsal:
Lidi, dělám to každý rok a nebudu to měnit, metro a pak tramvaj.
Jo jak je to teď na Podbabě, je tam konečná, nebo se jezdí dolů. Dělala se nějaká změna minulej rok.

alcapone napsal:
alcapone napsal:
Lidi, dělám to každý rok a nebudu to měnit, metro a pak tramvaj.
Jo jak je to teď na Podbabě, je tam konečná, nebo se jezdí dolů. Dělala se nějaká změna minulej rok.

Josko tam to je myslím až dolů k trati 091.Nvm jestli starých je udělaná zastávka nebo ne.u toho internacionalu hotel

Back
Nahoře