8. setkání příznivců MSTS 2012

Josko tu je info o tom jak to tam je i s fotama http://www.prazsketramvaje.cz/view.php?cisloclanku=2011090401

Další info před slezinou :

Oběd: na sobotu je vzhledem k počtu lidí domluvena psíčková s knedlikem za 96 CZK a je možno mít k tomu poblivku. V neděli vzhledem k rapidně nižšímu počtu strávníků stíhá hospoda uvařit výběr z poledního meníčka.

Nocležníci : klíče od ubytovny budou na stanici a připravte si za nocleh 380 CZK, které vybere buď VáclavS nebo já - uvidíme podle okolností kdo, ale bude to jeden z nás dvou. Pokud to budete mít přesně, bude to jen dobře - hospod na rozměnění máte po cestě docela dost :D . Je ještě podtřeba domluvit a ujednotit odchod a příchod na ubytovnu - viděl bych v sobotu večer odchod tak na 20:00 nejpozději.

Martens napsal:
Další info před slezinou :

Oběd: na sobotu je vzhledem k počtu lidí domluvena psíčková s knedlikem za 96 CZK a je možno mít k tomu poblivku. V neděli vzhledem k rapidně nižšímu počtu strávníků stíhá hospoda uvařit výběr z poledního meníčka.

Nocležníci : klíče od ubytovny budou na stanici a připravte si za nocleh 380 CZK, které vybere buď VáclavS nebo já - uvidíme podle okolností kdo, ale bude to jeden z nás dvou. Pokud to budete mít přesně, bude to jen dobře - hospod na rozměnění máte po cestě docela dost :D . Je ještě podtřeba domluvit a ujednotit odchod a příchod na ubytovnu - viděl bych v sobotu večer odchod tak na 20:00 nejpozději.
Chudák Zbyněk :D, knedlíky a svíčkovou má zakázanou
Odchod v osm? Spíš až v devět ale nechal bych tomu volný průběh v závislosti na únavě účastníků/ organizátorů.

Naposled editoval moderátor:
Mno tak to mi jaksi toto nepomohlo,Nevycházím.já mám 900 na kapse a když to vše spočtnu,tak nevycházím ani za boha.

VáclavS napsal:
....Chudák Zbyněk :D, knedlíky a svíčkovou má zakázanou
Odchod v osm? Spíš až v devět ale nechal bych tomu volný průběh v závislosti na únavě účastníků/ organizátorů.
Alespoň někdo spolucící. Vždyť se podívejme my sedící u počítače na sebe do zrcadla jak vypadáme. A na oběd dáte takovou kalorickou bombu.
(zatímco děti v Africe mají hlad).
Určitě by se tam našlo něco lehčího. :D
Ale co, nějak to přežiju. :D

Odchod ve 20 hodin je akorát, aspoň stihneme ještě večeři na Klamovce (snad)

Možná by se mohlo i dříve jak v osm, většinou stejně odchází ti samí co v neděli ráno dorazí, se slepicema na kutě chodil jen Zbyněk a ten už druhý nebo dokonce třetí rok nenocleží, takže bych to klidně opustil již po sedmé, loni to prodloužilo to odborné ježdění dole na kolejišti. :D

poison napsal:
Možná by se mohlo i dříve jak v osm, většinou stejně odchází ti samí co v neděli ráno dorazí, se slepicema na kutě chodil jen Zbyněk ....
O půlnoci je se slepicemi ? :D
Jo vy mladí, také na Vás dojde a časem zjistíte že flámovat až do rána je o ničem. A také je to pak i finančně náročné.
Ale já vlastně celý život patřil k těm "hodným". Večeře, max 4 mimořádně 5 dvanáctek a jít spát nejpozději v poledne (o půlnoci) :D

Tax letos nepřijede, leda že by sa stal nejaký zázrak. Ale nebojte sa, ešte neumieram, len to proste nejde, samo peklo sa postavilo proti mne. Svoje lôžko dávam do opatery nejakému zodpovednému noľažníkovi, ktorý ho zanechá v dobrom stave, aby som sa mohol naň budúci rok vrátiť.

Prajem príjemné pořízení a večerné posedenie v záhradnej reštauráci na Klamovke zvlášť

KimiR napsal:
alcapone napsal:
alcapone napsal:
Lidi, dělám to každý rok a nebudu to měnit, metro a pak tramvaj.
Jo jak je to teď na Podbabě, je tam konečná, nebo se jezdí dolů. Dělala se nějaká změna minulej rok.

Josko tam to je myslím až dolů k trati 091.Nvm jestli starých je udělaná zastávka nebo ne.u toho internacionalu hotel
Tak Info z Prahy. Zastávka Podbaba (u Internacionálu) je přesunuta dolů k ulici Pod Juliskou.

No tak plán "B". Mám v lednici flašku rumu, co jsem fasovali od dráhy, tak ji vezmu na cestu. Stejně se budu muset trošku nalokat abych tu slezinu přežil a Dan jistě nepohrdne též :D :D

Nesmí to být tak nápadné ani to být na tobě tak vidět jako posledně

Pepa z Nuslí napsal:
Míro nech mi tam taky. Rád si "přihnu" :D:D
Pepo, kdyby měl nějakou domácí, tak neřeknu, ale pleskačku rumu koupíš v každé trafice nebo Ti jej nalejí v restaurantu, kde budeme obědvat.
Nehledě k tomu, že celá leta platí, že v areálu zařízení je veškerý alkohol zakázán. Aby nás pak nezrušili a nevykázali. :D

Sponkaexpres oznamuje, že se na zítřejší slezinu na poslední chvíli uvolnilo jedno místo na jízdu autem z Brna a blízkého okolí do Prahy a na sobotní večer zpět do Brna a blízkého okolí. Svezení je samozřejmě možné i v jednom směru. Případné zájemce prosím o kontakt do SZ.

Čouda napsal:
On si to někdo ještě pamatuje? Vždyť to jsou 3 roky..

Já ti dám 3.roky.Minulá 7.slezina v praze,kvůli tobě já a alcapone jsme pak byli nemocní,jak si větral celou cestu.TAkže to bylo minulá slezna.to je rok z5.

Back
Nahoře