8. setkání příznivců MSTS 2012

KimiR napsal:
Čouda napsal:
On si to někdo ještě pamatuje? Vždyť to jsou 3 roky..

Já ti dám 3.roky.Minulá 7.slezina v praze,kvůli tobě já a alcapone jsme pak byli nemocní,jak si větral celou cestu.TAkže to bylo minulá slezna.to je rok z5.

Loni nee Lukáši, to byl Mirek v práci. Byla to 6. slezina - poslední s Ppoollllem.

Ahoj všichni,
kdo z Vás zítra přijede na hlavní nádraží v Praze kolem 10.30???
Pokud nepřijede Poison na slezinu, tak nemám s kým jít na místo setkání a proto se ptám, abych nemusel jít sám.
Děkuji za odpovědi
Lukáš

Děkuji za odpovědi, ale pokud nepřijede Poison, tak já se setkám na hlavním nádraží s truckerem1245 a půjdeme spolu na slezinu, protože on neví, kde to je.

Mám dojem, že zítra to bude adrenilovej sport jak pro nás tak pro naše miláčky elektronické.

Martens napsal:
Sobota - zahájení je jako vždy - lidi se strousí a předpokládám, že na baráku budu stejně už někdy před devátou. Ukončení vázáno pouze barákem, kluci se to pokusí vyřídit s ubytováním tak, aby už klíče byly v sobotu na stanici - stejně jako vloni.

A neděle po domluvě se spícími jak navrhuješ.

od kolika se tam bude přesně,já že v praze bych byl v 7.47 :D.pak nějaká cesta na podabu,počítám tak půl hodky déle ne.Tak v 8.30 bych mohl stát u stanice techniků

Tak si to chlapi užijte. Já dorazím snad příští rok, letos bohužel opět ne /a to mi Jiřík-Tk psal, že nepojede a nabízel své místo v SPONKAEXPRESu - za což mu tedy i tak děkuji/.

Já za chvíli půjdu zkusit oživit své přibližovadlo, tak doufám, že se povede. Baterka v něm, už není co bejvala :rolleyes:

Já bohužel z pracovního vytížení letos nedorazím tak alespoň nadálku všechny pozdravuju a snad příští rok se na Vás všechny budu těšit.
Milan

Nějak se s tím Petrovem hrabete vy klucí brněnský, pošlete Deteria zatlačit ať jste v Praze včas. :D :D :D

lukas matura napsal:
Tak tak, taky se divím, že letos zatím nic....
Však jsi měl volné místo v přepravní společnosti Sponka expres. Z místa konání jsme odjížděli v půl sedmé a v půl deváté jsem byl doma. Pes mi trochu vynadal, ale už je to dobrý. :D
Jinak letošní slezina byla taková pohodová. Povykládal jsem s kým jsem potřeboval povykládat, lidí bylo akorát, žádné tlačenice.
Svíčkovou na oběd jsem přežil, nebyla špatná, ale pro příště bych zvolil něco lehčího. Na párky jsem se těšil, ale po ochutnání jsem si vzpomněl jak se provalilo, že když si koupíme párky, není v tom žádné maso, aby byly co nejlevnější. Příště bych si raději za kvalitu pěti až desetikorunu připlatil.
Ale co jsem nečekal, že si neplánovaně zahrajeme scénu z filmu Pelíšky, když jsme si po obědě uvařili kafe a zámichali si jej lžíčkami asi z NDR. :D
Když jsme lžíčky vyndali, historie se opakovala. Všelijak pokroucené zbytky umělé hmoty. Člověku se pak jen honilo hlavou "kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu". A z druhé strany stolu někdo oponoval "komu tím prospějete !!!" :D
Přes dvacel let po revoluci a nic se nezměnilo :D .

Děkuji všem, kteří tuto akci pořádali. Já se opět setkal s těmi, které jsem chtěl poznat (díky všem) a hlavně jsem si krásně zapařil s partou nadšenců dole u kolejiště. Jinak dneska proběhla prezentace projektu 036 od Hynďi, no můžu říct, že nádhera. A ty lžičky :D:D:D to jsem nečekal, že tohle se může stát a zrovna na slezině. :D:D:D

No ale i tak to bylo super a myslím si že to byla docela pohodová akce. Za rok se určitě sejdem.
Mimochodem, ví se něco o Bohumíně že se zase něco udělá?

Back
Nahoře