Falešný Zbyněk Šemora

Stav
nelze přidat další příspěvky.

Miran

Moderátor
Správce
Tak se nám nějaký dobytek vydává za Zbyňka Šemoru a rozesílá falešné maily. Po konzultaci s pravým Zbyňkem sem dávám tuto informaci abyste nenaletěli další.

Maily chodí z adresy ZbynekSemora@dodgit.com

Bohužel jsem tomu hovadu naletěl taky. Vzápětí jsem to sice napravil mailem, který by si za rámeček nedal nikdo, ale to nestačí. Pánové co takhle zahltit onu adresu pořádnou porcí pořádně šťavnatých mailů, případně ji předhodit nějakým spamovacím robotům? Ve světě jich je dost...

Naposled editoval moderátor:
Tak tady je ukázka jeho mailů, které rozesílá:
Tohle dostal Martens:
Ahoj Martine, mám pro tebe soukromou zprávu, kterou nesmíš nikomu říct.
Rozhodl jsem se, že přestanu stavět svoji trať veřejně a začnu ji nabízet
neveřejně. Toto rozhodnutí padlo od jednoho fanouška, který mi fyzicky
vyhrožoval. Toho určitě budeš znát, na fóru již delší dobu není aktivní.
Jinak toto rozhodnutí je definitivní. A na msts fóru to oznámím ve správnou
dobu na správném místě.

S pozdravem Zbyněk
Tohle dostal bob57_cz:
Ahoj Bobe, děkuji ti za dárek k narozeninám. Mám pro tebe soukromou
zprávu,kterou nesmíš prozradit na msts foru. Jeden nejmenovaný člen msts
fóra, který se už dlouho ve fóru neobjevil mi fyzicky vyhrožuje a tak jsem
se rozhodl, že přestanu stavět trať veřejně a budu ji nabízet pouze
neveřejně těm lidem, které mohu důvěřovat. Tím pádem končí veškerá
distribuce na DVD.

S pozdravem Zbyněk
Tohle jsem dostal já:
Ahoj, mockrát ti děkuji za dárek k narozeninám. Zatím to nikomu ve fóru neříkej, je to takové vánoční překvapení, získal jsem traťové a sklonové poměry a od příštího týdne budu stavět úsek Olomouc - Přerov - Břeclav.

Měj, se s pozdravem Zbyněk

Doufám, že to stačí.....

Jako na potvoru ještě po zprovoznění nového PC nemám nainstalovaného žádného rozumného poštovního klienta, který by mi hned ukázal nesoulad a tak poštu zatím odbývám přes port80 obyčejného webIE, takže jsem ten fór taky sežral a dal prostě odpovědět:
Nazdar.
Vůbec nemám tušení, o čem to blábolíš.
Nechtěl bys to nějak konkretizovat ?
Jaký dárek ? Naprosto ničemu nerozumím, nic jsem ti neposílal.
b57

Asi se ten blbec pěkně baví.
No nic, nainstalujeme klienta a snifer a zavede nás do obýváku pachatele...

Jedná se hlavně o to, že se od podobných emailů distancuji a kdyby někdo dostal něco s podobným obsahem, berte to jako kachnu. Ale smysl těchto falešných zpráv jsem nepochopil.

No to je ubohý.Určitě to je někdo z fóra , kterej je plnej závisti.
Nevím , co to teda je za koncovku toho mailu , ale nedá se zjistit ta adresa?

Šnek napsal:
To je závist,já v tom skoro nic jiného nevidím,bohužel.
Ta naše povaha česká!!!

No jistě, takové věci může dělat jenom závistivec, nikoho jiného by to nenapadlo! A myslím, že zahltit mu e-mail spamem a podobnýma věcma nepomůže, on si klidně vytvoří nový meil a bude vesele pokračovat dál.

Taky bych chtěl upozornit, že já sám od sebe nikomu meily neposílám (jen zřídka a jen pár lidem), takže kdyby někdo dostal nějaké takové podobné meily ode mě, tak ode mě rozhodně nejsou...

Martin

Edie napsal:
bob57_cz napsal:
Tím se zjistí akorát IP, ale co s tím?
Pod ip se da lecos identifikovat,mimochodem hodilo by se mi to,potrebuji si totiz posvitit na "udajny" podvodniky ze seznamky,tak jak na to presne ?

Minigunix napsal:
Edie napsal:
bob57_cz napsal:
Tím se zjistí akorát IP, ale co s tím?
Pod ip se da lecos identifikovat,mimochodem hodilo by se mi to,potrebuji si totiz posvitit na "udajny" podvodniky ze seznamky,tak jak na to presne ?
Na hacking a cracking jsou jiné specializované stránky a fora, tady jsme v msts.

Já myslím že vzrušení je stále na místě.Také bych nerad viděl nějakého "člověka" podepsaného pod různými přiblblými bláboly kterými zasírá regulérní stránky těch kteří to myslí dobře v MSTS a daly k sobě volný přístup.Já si přece kvůli tomu nebudu předělávat celé soukromí!

Souhlasím, ty e-maily jsou ale hodně dobře napsané, kdyby to přišlo mně, tak by mne nenapadlo pochybovat. Samozřejmě je to někdo z fora a patrně je tu docela dlouho, věděl přesně jak a komu to napsat...

Draco napsal:
Nebojte, ono se mu to vrátí blbovi.
Doufám že se to vrátí VŠEM internetovým podvodníkům,to jsou takový svině........ :mad:

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře