Falešný Zbyněk Šemora

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Přečtěte si obsah těch emailů a to Vám napoví.
1. jedná se o člověka, který rád mění identitu
2. jedná se o člověka, kterému je trnem v oku, že je velký zájem o DVD s mou tratí.
A nahlas se jich v poslední době zde moc neprojevilo.
Mě osobně by to nevadilo, ale vadí mi lživé a matoucí zprávy a také že Miran omylem na tuto přihlouplou adresu poslal model do mé trati a pak se divil, že jsem nic nedostal. Ještě že fungují telefony.

S modelama je to oto horší,dostat se nepovolaným do rukou.Mohla by z toho být pěkná paseka.

pokud se Vám podaří zjistit kdo to byl, napiště sem prosím jeho nick. Rozebereme ho do posleního šroubku a nepomůže mu ani tolerance normálního rozchodu (1435mm), která má hodnoty -3mm, +35mm. prostě ho zavřeme do takový ty hydraulický bedny, co se ji po stisknutí čudlíku začnou přibližovat stěny víc a víc k sobě, až je prostor nezi nimi naprosto minimální a určitě nezajišťuje podmínky nutné k přežití.

Já myslím , že zjistit IP adresa by snad šla ,pak mu ji zablokovat.Je to fakt ubohý, někdo se prostě nudí.Já nevím , kdo si tady mění nicky(kromě mě :lol: )

Zdravím :) ... já to nebyl :D ... i když jsem tu dlouho nebyl ale zase takový hajzl nejsem :) ... ale těším se až ho vyčmucháte :)

Teda neverim svym ocim, co se muze na internetu stat. Urcite to byl nejaky zakomplexovany zavistivy hajzl a krysa ( omlouvam se za silna slova ale jinak to nejde ), a chce takhle pospinit Zbynka. Nevim ale bejt Zbynkem, tak podam trestni oznameni na neznameho pachatele za zneuziti osoby v emailove korespondenci. Dal bych to pravnikum nastarost. :idea:

Jak mohou takovi hnusni a zavistivi lide na teto planete existovat, a takovi dobri lide, kteri pro tento svet udelali neco dobreho zkratka odchazeji viz Luciano Pavarotti. :mad:

Naposled editoval moderátor:
Čuřil: A kdo to zaplatí?!? Právníci jsou zadarmo a rostou na stromech? Koukej na věc trochu realisticky. Je to svině, ale víme o něm a to je hlavní. Horší by bylo, kdyby se na netu objevila "Zbyňkova" stránka s "nabídkou trati", poslal bys tam prachy a neviděl ani dívko, ani koruny.

Ronoath napsal:
Čuřil: A kdo to zaplatí?!? Právníci jsou zadarmo a rostou na stromech? Koukej na věc trochu realisticky. Je to svině, ale víme o něm a to je hlavní. Horší by bylo, kdyby se na netu objevila "Zbyňkova" stránka s "nabídkou trati", poslal bys tam prachy a neviděl ani dívko, ani koruny.

Myslim ze teraz si mu asi vnukol dobry napad.

Čuřil napsal:
Nevim ale bejt Zbynkem, tak podam trestni oznameni na neznameho pachatele za zneuziti osoby v emailove korespondenci. Dal bych to pravnikum nastarost. :idea:

Jak mohou takovi hnusni a zavistivi lide na teto planete existovat, a takovi dobri lide, kteri pro tento svet udelali neco dobreho zkratka odchazeji viz Luciano Pavarotti. :mad:

Neviem Čuřile koľko máš rokov ale takúto kravinu napísať-to je fakt sila, Váš ani náš právny systém nepozná a ani v dohľadnej dobe nebude poznať pojem "zneuziti osoby v emailove korespondenci", s týmto by ťa na polícii akurát dobre vysmiali a odkázali na priestupkový referát Obvodného úradu alebo občiansko-právne konanie.S trestným zákonom a trestným poriadkom robím 11 rokov a sledujem aj ten Váš, tak viem o čom hovorím, tak prosím Ťa predtým ako niečo napíšeš aspoň rozmýšľaj. :wink:

Naposled editoval moderátor:
Pánové,
nevím nad čím se rozčilujete. Tohle vlákno bylo založeno jenom proto aby na tuhle lumpárnu upozornilo, nic víc. Takže bych si ho dovolil zamknout.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře