Nefungující save game

Patton

Začátečník
Zdar,
mám s Msts takový problém. Pokaždé když chci nahrát uloženou hru tak se mi objeví tato hláška Failed to restore saved game a načítání hry skončí a hodí mě to do menu. Nevíte někdo jak se toho zbavit bez přeinstalování hry?
Dík;)

Nahraj starší save. Tohle se občas stává. Také není dobré mít uloženo příliš mnoho savů.

Pavlík napsal:
Nahraj starší save. Tohle se občas stává. Také není dobré mít uloženo příliš mnoho savů.

To jsem už zkoušel a stále to samé. Potom jsem komplet všechny savy dal jinam a hru jsem si uložil. Pak zase ta prokletá hláška.:(

Neměnil jsi něco v té aktivitě? Nějaký consist? Nebo něco i v eng/wag souboru?

Mně se tohle stává, když v aktivitě přejdu na druhé stanoviště lokomotivy a jedu opačným směrem, uložený Save je potom nefunkční (řeším to tak, že vlak zastavím, přejdu na původní stanoviště a uložím hru). Jezdím pod Bin 1.7.081920.

Jo v aktivitě jsem měnil lokomotivu a nějaký vagony ale savy nefungovaly ani u volný jízdy..................................Jezdím párou, takže stanoviště neměním :-)

Savy funguji kdykoliv, teda na nejnovějším binu, ale pokud vlezeš do editoru a uděláš změnu, či v nějakém programu po uložení vyměníš mašinu či vagón, tak save nefunguje, to platí i o aktualizaci tratě. Ve volné jízdě nefunguje save. Pokud neuděláš žádnou změnu, pouze hraješ, tak je problém někde v simu a jeho instalaci.

Josko, a proč by Save nefungovalo ve volné jízdě. Běžně funguje!!! Já bych to u Pattona viděl na nějaký konflikt práv zápisu na disk nebo nějaké nesrovnalosti v registrech.
Pattone, zkus udělat zkušebně nějaké Save a zkontroluj, zda se Ti v adresáři MSTS ve složce "saves", ve složce příslušné trati, vytvořil soubor sav ... název vypadá takto: explore_20022011_121757.sav ... první část je název aktivity (v tomto případě volná jízda), druhá část je datum (v tomto případě 20/2/2011), třetí část je čas uložení (systémový čas PC, v tomto případě 12:17:57). Pokud se soubor nevytvoří, hledal bych chybu v přístupových právech nebo registrech.
Pokud se soubor vytvoří, pak je třeba si uvědomit, že mezi uložením a znovunahráním nesmím do aktivity či trati jakkoliv zasáhnout (změna vozidla v soupravě, trasy, trati, ...). Krizové je také Save na rozhraní dne a noci při stmívání, tam znovunačtení zlobí. Dále je třeba dávat pozor, pokud používám Trainstore.

Back
Nahoře