Vaše FPS

754 067

Hradlař
Napište sem Vaše FPS. Nejlépe jej můžete uvést na tratích BP a 321, a to, jaké máte FPS ve velkých stanicích (Praha, Brno, Ostrava, Kolín apod.) a mimo stanice (zastávky, krajina atd.). Můžete FPS samozřejmě uvést i na jiných tratích.

Trať 130. Úsek Štúrovo -Bratislava - Kúty. Ani to netrhne. Jedine, že by som nezastavil tam kde treba...

Stupidita. Záleží na nastavení PC, jeho vybavení, aktuálních programech atd.... zbytečný balast. Chcete_li můžete se chlubit. Vypovídající hodnota tohoto ukazatele se bude limitně blížit nule.

Jsem na tom podobně, jako dem. V úseku Brno - Přerov či Brno - Olomouc to ani u mne "netrhá". Na rozdíl od dema se však koukám z okna vozu.

FPS se odvíjí také podle použitých vozidel. Proto je nutné upřesnit, jestli chcete porovnávat volnou jízdu nebo konkrétní aktivitu. Ale to by byl problém, asi bych zůstal u volné jízdy.
A pokud tedy by měla smysl tato anketa, tak je nutné porovnat určitý úsek trati a napsat takt procesoru.
Například u sebe vím, že z Kutné Hory do Kolína jedu na FPS 60, před Kolínem u nadjezdu to zaškube a FPS se ustálí na 30 až 40. Procesor čtyřjádro i5 na frekvenci 2800 Mhz. Pokud šoupátkem takt procesoru snížím, tak FPS jde dolů. Takže i tyto informace je pak nutné psát. V práci mám dvoujádro na AMD, zde mám taktovací Phenom X2 560 a přetaktováno na 3400MHz . Když něco testuji FPS 60 moc často nemám, ale většinou jsem na 56. A to i v mých lesních džunglích, kde se to ale při načítání vychýlí místy i na 20 a pak to zase jede nahoru.

Ja by som to povedal takto. Zamknúť , zmazať a nevenovať sa takýmto sprostostiam.

Téma jsem už nahlašoval, kvůli jeho stupiditě. Bohužel výkonné složky nereagovali.

Ako písal Zbyněk, objektívne by bolo spraviť testovaciu aktivitu a záznam o FPS nechať uložiť do súboru pomocou parametra pri spustení -perflog.

Reakce mě tedy překvapily. Vždyť to nemělo být téma k přesnému zjišťování, ale orientačně, jaké kdo má FPS. Mně by to například zajímalo, ale jestli je to téma skutečně tak zbytečné, prosím, smažte je, ale určtiě by tohle téma mohlo být zajímavé.

Proč se někomu nelíbí tohle téma ? Jsme v demokracii a myslím, kdyby se zadala konkrétní trasa a vlak, došlo by se k zajímavé statistice.
Na tomto fóru je tolik zbytečných vláken a opravdu zbytečných o ničem a je zajímavé, že se nikdo neozval, že mu to vadí. Téma nezajímavé, tak tam prostě chodit nebudu. Pokud nikdo nikoho neosočuje, tak ani není důvod cokoli nahlašovat.

Já myslím, že moje FPS je mnohem vyšší, než 125
754 067 napsal:
Napište sem Vaše FPS.
Takto zní otázka, na kterou jsem odpověděl. Nikoli FPS nějakého počítače s MSTS.

Jiříku, tak to je jiná. Když jsem líný, tak mám FPS blížící se k nule a když si dám po obědě dvacet, tak se to zastaví úplně. Však zkuste ve snu utíkat. To je škubatura na kterou nemá ani MSTS na slabém PC :D

nebulus napsal:
Ako písal Zbyněk, objektívne by bolo spraviť testovaciu aktivitu a záznam o FPS nechať uložiť do súboru pomocou parametra pri spustení -perflog.

A co něco na tenhle způsob? To by byl zároveň takový MSTS stress test :twisted:
youtube video

Back
Nahoře