Re: Fiktivní "Dvoukolejka ČSD"
Toto je krásný příklad tvůčího přístupu k trati. Tax si vyměnil textury kolejí, aby se mu trať líbila ještě více. Mám z toho radost a nabádám k tomu i ostatní. Upravte si trať tak, aby se vám také více líbila. Otevřte si ji Route Editorem, smažte si, co se vám nelíbí, přidejte si to, co myslíte, že by tam mělo ještě být. A pokud se o chcete o své nápady se mnou podělit, budu rád.
Tyto individuální úpravy mají jen jedno mínus. A to je nebezpečí, že když si nahrajete další aktualizaci, že se vám to přepíše. Ale přepíše se to pouze v případě, že jsem upravoval terén nebo objekty v damém místě či v jeho okolí. Textury kolejí se však nepřepíší. Momentálně hrozí přepsání jen v Huhřicích, ve kterých bylo v těchto dnech vybudováno úzkokolejné nádražíčko a úzkokolejka se pomalu vydala panenským terénem na jih, kde asi tak po 15 kilometrech skončí.
Podobně s aktivitami. Na mém webu je asi 15 neaktualizovaných jednoduchých aktivit. Pokud máte někdo chuť, otevřte si je v Activity Editoru, upravte je podle obrazu svého, aktualizujte pro verzi tratě 2.0. Nejen že nemám nic proti, ale budu-li vědět, ještě vám i poradím. A umístím je klidně i pod vaším jménem na svých stránkách. Vězte, že tvůrčí činnost je mnohem zajímavější a dobrodružnější, než jen užívání toho, co vám předloží jiní.
PS: Před chvílí jsem na web nahrál aktualizované aktivity od Dana J.