Vozy DB

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dominik
  • Datum začátku Datum začátku
D

Dominik

Host
Zdravím,
omlouvám se za založení nového témata,ale nevěděl jsem,kam dotaz umístit :study: .
Chtěl bych se zeptat : jsou někde ke stažení (nebo má je někdo) vozy DB Am (Bm) Arriva,které jezdí na rychlících 455/456 Albert Einstein?

Díky,Dominik

Díky za odpověď,já mám taky Bm,ale červené :? . Zkusím to,dííííky :wink:

Já jsem je zreskinoval,sice né podle foto,ale i tak je nemůžu zveřejnit,protože se mi autoři do dnešního dne neozvali.Mám je jen pro vl.potřebu.

Zdravím,nevíte někdo ,kde by se dají stáhnout vozy Avmz (ty ,co jezdí na 174/5)?Díky

bob57_cz:

Naposled editoval moderátor:
klimi napsal:
Zdravím,nevíte někdo ,kde by se dali stáhnout vozy Avmz (ty ,co jezdí na 174/5)?Díky
Co se třeba mrknout do trainsetu BP.

Kuba napsal:
klimi napsal:
Zdravím,nevíte někdo ,kde by se dali stáhnout vozy Avmz (ty ,co jezdí na 174/5)?Díky
Prosim tě,to nejsou ony. Ty co jezdí na EC174/5 mají sklápěcí dveře.Ty v TBP jsou myslim Avmz107 a ty na 174/5 jsou Avmz109.

T:

klimi napsal:
Kuba napsal:
klimi napsal:
Prosim tě,to nejsou ony. Ty co jezdí na Honzovi Jesseniusovi mají sklápěcí dveře.Ty v TBP jsou myslim Avmz107 a ty na Jesseniusovi jsou Avmz109.

No to je síla ta čeština,čert mne může vzít,když něco takového čtu.To je jako,když nějaký zoufalec chce v obchodě 20dkg Herkulesa místo Herkula,takže správný tvar k Jessenius bude jaký???Určitě ne "Jesseniusovi"....

(vím,že to sem nepatří,ale nedalo mi to a musel jsem reagovat).

T.

T napsal:
No to je síla ta čeština,..."Jesseniusovi"....(vím,že to sem nepatří,ale nedalo mi to a musel jsem reagovat).T.
... když má i životné vozy, co by se dali stáhnout ( asi z kůže )... :D

Ak myslíš Avmz MÁV tak choď na náš web do maďarských odkazov a prehľadaj maďarské weby, presne Ti neviem poradiť ale určite také niečo je a keď sa dobre pamätám tak aj vo verzii LP.

Dominik napsal:
Zdravím,
omlouvám se za založení nového témata,ale nevěděl jsem,kam dotaz umístit :study: .
Chtěl bych se zeptat : jsou někde ke stažení (nebo má je někdo) vozy DB Am (Bm) Arriva,které jezdí na rychlících 455/456 Albert Einstein?

Díky,Dominik
Hele nevím, kdo a jak hledal přes googel, ale tyto vozy tu zkutečně jezdí od Alexu

To by vám nestačilo?
http://stanes14.rajce.idnes.cz/Nova_slozka/#album
Neni to ještě dokončený.

Pavel14 napsal:
To by vám nestačilo?
http://stanes14.rajce.idnes.cz/Nova_slozka/#album
Neni to ještě dokončený.

Krásná práce, jen tak dále.Ještě takových 20 vozů od Alexu chybí včetně mašin

Back
Nahoře