sraz Ústečanů

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Edie
  • Datum začátku Datum začátku

Měli byste zájem o sraz Ústečanů???

• Ano

Hlasů: 0 0.0%
  • Ne

Hlasů: 0 0.0%

• Hlasovalo členů
    0
Zdar, to je mi líto, ale bohužel v tomto termínu už mám jednu akci. Z té se vykroutit nemohu a ani nechci. Jedeme taťkové a děti do Kytlice a tento termín plánujeme půl roku dopředu. Navíc s sebou beru i Pikka juniora, tak to prostě ani nebudu měnit. Pokud bude do Budoucna i jiný termín, rád se přijdu podívat na komunitu MSTS.
Tygy

Tak se omlouvám, ty akce jsou o týden déle a o Ústí tam není zmínka, nejblíže je Nymburk, Lysá nad Labem a samozřejmě Praha.

Já se z toho asi budu muset vyvlíknout jelikož bude 21-23.9 Mělnické Vinobraní :) tak dorazím až na hlavní slezinu v Praze (pokud bude) nejspíš v Listopadu jako obvykle.

alcapone napsal:
Tak se omlouvám, ty akce jsou o týden déle a o Ústí tam není zmínka, nejblíže je Nymburk, Lysá nad Labem a samozřejmě Praha.
No škoda. Ale právě toho 22 je ten Chomutov.
Beatlesák napsal:
Já se z toho asi budu muset vyvlíknout jelikož bude 21-23.9 Mělnické Vinobraní :) tak dorazím až na hlavní slezinu v Praze (pokud bude) nejspíš v Listopadu jako obvykle.
Ok, beru na vědomí.

Beatlesák napsal:

Na to se budeš muset zeptat Vaška, jak to vypadá se slezinou v Praze.

Tak to vypadá,že ze setkání asi nic nebude,co to takhle odložit o týden na 29. nebo 30.září?Pak by už mohlo dost lidí přijet.Setkat se tak ve dvou či třech je poněkud málo...

Naposled editoval moderátor:
Petr Novák napsal:
Tak to vypadá,že ze setkání asi nic nebude,co to takhle odložit o týden na 29. nebo 30.září?Pak by už mohlo dost lidí přijet.Setkat se tak ve dvou či třech je poněkud málo...
Ano, souhlasím! Tedy "Oficiálně" prohlašuji že Sraz Ústečanů se odkládá na neurčito!. Ovšem téma bych neuzamykal.

Já jsem pro to o týden odložit. Nebo z toho udělat oficiální setkání příznivců MSTS. Pokud by se Praha nekonala. A navíc máme jeden den navíc vólna, tak to udělat klidně od pátku.

alcapone napsal:
Já jsem pro to o týden odložit. Nebo z toho udělat oficiální setkání příznivců MSTS. Pokud by se Praha nekonala. A navíc máme jeden den navíc vólna, tak to udělat klidně od pátku.
To není špatný nápad,kdo by se ujal organizace?

Zdarec, to je změna !!!! To se mi více hodí arád se zúčastním. Do té doby by mohla být i nějaká kloudnější změna v 090.
Pokud by to bylo až o víkendu 28.9.-30.9.07, tak upozorním i Karlose, který staví 072 sice paralelně s Laborcem, ale má i jné kousky tratí, tak by se určitě přišel podívat. Tygy

sraz

Pokud nebudu v práci, nebo nebudu mít jiné záležitosti, tak bych se v nějaký ten termín taky třeba zjevil 8)

Edie napsal:
Pokud by jste to chtěli udělat hromadně, s radostí vám přenechám aorganizaci 8) :D
To by zase nebyl takový velký problém,stačilo by jedno odpoledne v salonku,kde by byla i elektrika.Na nájem bychom se složili anebo si nájem projedli a propili,záleží na dohodě mezi námi a majitelem.

Já jsem pro to konat o víkendu s tím státním svátkem. 3 dny volna jsou znát. Mohla by se urobiť i nějaká exkurzia, když je ten deň železnice. Akoráť bych to přejmenoval ne na sraz Ustečanů, ale jako ofiko IV setkání příznivců MsTs. Teda dufam, že je to 4 a to do teho nepočítam setkání v Blávě na jaře, kde to bolo naozaj krásné. Byla by to sice větší dálka pre naše bratia zo Slovenska. Naštěstí pár vlaků jezdí z Bratislavy do Němec, že nějaká vindobona či hungaria, lebo co to tam jezdí.

A na mě nekoukejte, za prvé to mám z ruky a za druhé ani čas.

Pokud jednou někdy tu u nás v Častolovicích. Tak místost je, aj dobrá restaurace. Horší by to bylo s ubytováním. To bych se musel pozeptat a ke mě se par lidí vejde.

Souhlasím s přejmenováním ! Jelikož už to nejsou jen ústečáci, tak bych to přejmenoval. Každopádně, když budu moct dorazím....

Momentálně nejsem s to to úplně potvrdit...

alcapone napsal:
Akoráť bych to přejmenoval ne na sraz Ustečanů, ale jako ofiko IV setkání příznivců MsTs. .
Lidi neblbněte. Celostátní slezinu nemůžete pořádat v hurástylu, že písknete a za týden všichni v Ústí. Na takovou akci je nutné se připravit minimálně měsíc dopředu a myslím listopad se osvědčil.

Nikdo neříká, že to muší byt ofiko, jenom Edie dal návrh. A pár lidí se ozvalo, že klidně ano, že příjdou či přijedou. Pro mě stále platí za jedničku setkání všech v Praze. Ale zatím se mlčí. Tak tím jsem chtěl trochu Vaška popíchnout. Že je pomalu čas. Jenomže stejnak to zase bude problém se zajištěním na Ppoollllovi.

Back
Nahoře