Čo nové na ŽSR

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna CANDY
  • Datum začátku Datum začátku
Na tú Žilinu je každý jeden vlak vyťažený.....Teraz mám na mysli Rýchliky a IC-čka.

Čo má ŽSR spoločné s radením súpravy? Inak ďalšia super diskusia, z ktorej sa mi otvára nožík vo vačku. Najviac ma zarazilo, že mašina zo škodovky, s ktorou sme rátali, že nebude mať problém s komunikáciou s RV a ajhľa, obiehame. Okrem toho do Devínskej sa malo ísť už v pondelok, ale došlo sa len na spojku a čágo bélo šílenci.

to CANDY sorry, ale musím. Nemáš si ským popovídat nebo jak to s Tebou je? Připominaš mi jednu paní co byla v TV novinách. Ta si taky neměla ským povídat, tak volala na dispečer záchraných složek. Až na konec se zjistilo, že je duševně chorá. Byl jsi u lékáře? Možna bys ho měl navštívit. Projdi si celé forům a nauč se pojmy, pořád se zde tak hloupě neptej co je toto či ono.

Hej hej ;) presne si to vystihol ;) je to tak na linke zahrany nemali čas tak kecám aspon tu na foru... ale ludia ako ty mi to kazíš.

Haberer - upřímně - na foru jsem docela dlouho - a taky by mne zajímalo, co to je za zkratku..... a na závěr - profák na KO v Žilině vždy říkal - jenom vůl se neptá ... tak se tedy raději ptej.... a urážky si laskavě nechej na koledu .... a to i v případě CANDYHO .... na Tvoje buzerace tady taky nikdo není zvědavý

To Candy - z kontextu zcela příspěvků zcela jiného fora ... RV je zkratka pro řídící vůz soupravy push-pull ... info o testech je na foru, jehož jméno zde nesmíme vyslovovat a ani na něj odkazovat ( i s fotkami) .... a snaž se příště některé dobře seštelované jedince (chytnou na první škytnutí) neprovokovat

Mimochodem Haberer - Tvůj příspěvek je typu "zloděj volá chyťte zloděje" .... dal jsem si tu práci a vyjel si všechny Tvé příspěvky zde ( celkem 17) ..... http://forum.msts.cz/search.php?action=results&sid=7f62552aa962f62e82d9251c57b02851

Z tohoto počtu jich je celkem 6 typu "kdy už to bude" či "kdy bude aktualizace"..... takže být Tebou, tak se drž příslovečného "mlčeti zlato"...

P.S.: Candyho se nezastávám, jen mi vadí brouci pytlíci - všechno vím, všechno znám, od všeho mám klíče, všude jsem byl a kde ne, tak tam se chystám ...

Martens: Dík za podporu toto si u teba VELMI vážim.

PS: dakujem za vysvetlenie a prečo je všetko o tých testoch zakazané?

to Martens, nechci se chlubit. Ale já v podstatě díky mé práci "reporter TV Nova" opravdu všude byl sice vše neznám, ale nebudu se na to ptát, protože ten chytřejší, si vždy projede forum a nastuduje co je co a co která skratky znamená. Se koukni, v každém vlákně se CANDY ptá na samé "hlouposti". Nenadávám na něho jen já, ale i spousta lidí tady.

To Candy - není to zakázané kvůli testům, ale kvůli tomu, že tady jsou zakázané linky a odkazy na konkurenční fora - tedy i na ono zmiňované .... viz pravidla tohoto fora.....

Za další - nezastával jsem se nikoho - po zkušenostech z minula, kdy jsme byl tady jistými lidmi nařčen ze stranění a označen převlékače kabátů již toto nedělám ....

To Haberer - mimochodem - na foru se tuším orientuji docela dobře za těch 8 či 9 let, a upřímně zkratka RV mi v první chvíli taky nedocvakla a chystal jsem se na to taky zeptat ( mám být proto podle Tebe taky psychouš??????) a na ty řidičáky jsem si vzpoměl taky až poté, co jsem si vzpoměl na ono forum kde o tom někdo psal .... nicméně to nevysvětluje oněch Tvých 6 příspěvků ( některé i ve stejném vlákně) typu "kdy bude aktualizace" ...... :D

A pokud na Candyho nadává spousta lidí, má to znamenat že postupně po jednom tady budeme na něj nadávat všichni? :D Po pár měsících se zapomene nato, proč se vlastně nadávalo a už to bude vlastně ze zvyku.....

jak si hovorím "Nikto učený z neba nespadol" celý život sa učíme a na starobu aj tak všetko človek zabudne. Čo už taký je život.
Ale haberer21 spadol z neba s príliš velkou iteligenciu. Bez urážky a čo tým chceš povedať že si reporter TV? ja som študent polygrafickej školy a vlaky su moje hobby. Takže neber ich ako celý moj život. a ked niečo neviem tak sa spýtam, predsa ludia čo s mašinami a pdoobými vecami robia vedia vysvetliť aj lajiko... a to si na nich strašne vážim.

to Candy, hele nechlub se tady školou, já mám vystudovanou DAMU a koho to zajímá, řekl bych že nikoho. A co jsem tim chtěl říct, že dělám v televizi? Kdyby sis přečetl pár příspěvku víše, tak by si zjistil že jsem reagovat na Martensa nikoli na Tebe. Ale to je jedno, vláčky jsou taky můj koníček, ale prostě předtím než se na něco zeptám, nebo napíšu, projedu forum jets-li se na to už neodpovídalo a pokud né, tak pak se až ptám. A pokud někdo má nějaké namítky, tak ať mi to napíše v sz a né tady do vlákna díky.

Dráčik napsal:
Čo má ŽSR spoločné s radením súpravy?

Nikdy nepozeraj názov vlákna. Potom sa v tom nevyznáš. Vo vlákne je aj tak vždy iná téma :) :)

Dráčik napsal:
Inak ďalšia super diskusia, z ktorej sa mi otvára nožík vo vačku.

To chce nebrať to tak vážne.

Dráčik napsal:
Najviac ma zarazilo, že mašina zo škodovky, s ktorou sme rátali, že nebude mať problém s komunikáciou s RV a ajhľa, obiehame. Okrem toho do Devínskej sa malo ísť už v pondelok, ale došlo sa len na spojku a čágo bélo šílenci.

A čakal si hádam niečo iné :) Ja nie.

CANDY napsal:
... išiel som aj s priatelkou tak sme utekaly sa postaviť do prvej triedy... stálo tam asi 20-30 ludí ... potom si posadaly.. myslím že opäť zlyhaly ZSR...

Reagoval som na toto, nie na názov vlákna.

Dráčik napsal:
CANDY napsal:
... išiel som aj s priatelkou tak sme utekaly sa postaviť do prvej triedy... stálo tam asi 20-30 ludí ... potom si posadaly.. myslím že opäť zlyhaly ZSR...

Reagoval som na toto, nie na názov vlákna.

Tak mi prosím ťa porad na koho sa mám obrátiť? pretože ked to není vina ŽSR tak koho? Kto to bude riešiť?

Všimol si si že na Slovensku máme prevádzkovateľa infraštruktúry a dopravcov pre osobnú a nákladnú dopravu? Už to tak funguje nejaký ten týždeň.

Back
Nahoře