Čo nové na ŽSR

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna CANDY
  • Datum začátku Datum začátku
U nás nepomôže ani svätená voda, aj keď naši predstavitelia sú o tom presvedčený, že to pomôže....

Nie sú. 4 gorili stoja na prerábku na ETCS. S toho 007/011/008/003/019 už ETSC majú To je 9 kusov. Ak som na nejakú zabudol tak je to ešte viac. Potom sa ešte aj kazia, takže jednoducho sa minuli....

Aha... tak maju niečo najazdene... a ZSSK má dostatok 363/362 ?? ked ich posielaju do Prahy na EC dokonca na R...je to celkom srandovne pozerať na čechov ako sa nevedia vynachváliť fotkami ZSSK rušnami :)

dem napsal:
Nie sú. 4 gorili stoja na prerábku na ETCS. S toho 007/011/008/003/019 už ETSC majú To je 9 kusov. Ak som na nejakú zabudol tak je to ešte viac. Potom sa ešte aj kazia, takže jednoducho sa minuli....

003? Hugo(004) již má ETCS.

Pokiaľ ja viem, tak ETCS majú: 004, 006,007,008,011,015,019. Dve by mali stáť pre bezpečnostnú prehliadku ( alebo ako sa to po novom volá). Na 014 sa práve ETCS montuje a 018 stojí kvoli zahoreniu v Štúrove.

ANo Lukáš je to 004 nie 003. Som sa pomýlil. A 018 ku som na 467 ke pred dvomi dňami ťahal s 362 001-0 domov na opravu.

Takže ho má ta poštovka(166)? Vzpomněl jsem si, že to bylo v časopise Drahá, v článku, který pojednával nějaké nasazení slovenských lokomotiv, takže by to měla být slovenská 362ka... Ale je možné, že měla být přístavema k instalaci a pak z toho sešlo.

Na slovensku určite nemá žiadna 362 ETCS... sme radi že aspon na 350 sa niečo montuje. na 362/363 by úplne stačilo nejaké zabezpečenie ktoré b naše rýchliky využívali aspon na 140 km/h... ale to asi nepojde

Candy kto sú radi, že aspoň na 350 ky sa niečo montuje? Ty sám si rád a hovoríš sme radi? A zase pletieš hrušky s jablkami. Pozri sa čo si si vyslúžil pod meno.......Už som ti to raz písal. Nepíš o veciach o ktorých toho veľa nevieš ako by si im rozumel. Je tu kopec ľudí , ktorý problematike rozumejú. Čo si tí o tom budú myslieť?

Pozri sa napíšem ti to zrozumiteľne a jasne. Ja som ti nekázal nepísať vôbec, ale vyjadruj sa len o tom čomu rozumieš. Samozrejme ak ti nevadí, že sa na tebe budú ostatný smiať a robiť si s teba žarty tak veselo pokračuj.

ETCS sa malo montovať na 362, ktoré majú automatiku a vedeli by ísť samé. A nie na gorily, kde treba všetko sledovať a robiť ručne. Niekto sa tu pýtal, či máme dosť mašín. Nemáme. Chýbajú gorily, chýbajú 263 a náhrada nikde. Nebulus: 362 aj 363 a aj všetky mašiny, čo majú mirel, majú zabezpečovač na 160. Stačilo spraviť autoblok a 160 sa mohlo jazdiť.

Back
Nahoře