Depo Masaryčka

gorillaz

Začátečník
Zdravim, chcel by som poprosit o radu alebo o pomoc pri aktivite den_blbec co mam robit v depe masarycka. Za odpovede dakujem.

Ahoj, nevím přesně co tam se má dělat, ale určitě bych se držel hlášek, které jsou v aktivitě a těmi se řídit. :)

ale mne to ide ako v poriadku, len neviem co mam robit v depe, idem so 151ckou naposunovat na 371ku a potom neviem co mam dalej robit :/ stale mi napise ze activity failed :/

Tak si v tom hodnocení přečti, co jsi udělal blbě.

gorillaz napsal:
ale mne to ide ako v poriadku, len neviem co mam robit v depe, idem so 151ckou naposunovat na 371ku a potom neviem co mam dalej robit :/ stale mi napise ze activity failed :/
Asi bude problém v tom, že u této aktivity se v depu nejede na 371, ale na 380 :D 371 by dál jak za Svitavy nedojela.

Zbyněk Šemora napsal:
gorillaz napsal:
Asi bude problém v tom, že u této aktivity se v depu nejede na 371, ale na 380 :D 371 by dál jak za Svitavy nedojela.

aha ahaa nejako som to zle videl :D idem normalne na 380, potom mmi napise ze prestavi sa vymena, prejdem k nejakej budove a potom neviem co mam robit dalej

Pokud si to dobře pamatuju, tak po šibování s puklíkem a následném přestupu na mašinku jsi měl zastavit před hranicí depa a vyčkat na rozkaz k odjezdu do stanice na soupravu.

gorillaz napsal:
to by bolo najlepsie keby si to niekto presiel a povedal ze co tam, lebo fakt sa nejako neviem pohnuut :/

Asi bude nejlepší na tohle téma natočit video. Tady to nechápe hodně uživatelů. Ale vo tom to je, vlastně tenkrát bylo, abych Vás trochu potrápil :D

gorillaz: Takže znovu. Když tě to vykopne z té aktivity a zobrazí se její shrnutí, to tam fakt není uvedený důvod, proč tě to vykoplo?

Takže jsem na Masaryčce...přijedu od Buben na 151.001, na libeňském zhlaví změna stanoviště a odjezd do nádraží, tam opět změna stanoviště, posun do depa, bacha na max. rychlost, zastavíš u boudy, tam dostaneš přesné info co dělat dál, dle mého jsi tam nezastavil, proto nevíš co dál...po svolení k posunu najedeš na 380.002, přelezeš na ní, popojedeš i se zavěšenou 151 až na kozu, zůstáváš na stanovišti, jen změníš směr a suneš 151 na přesuvnu, tam jí odpojíš, vrátíš se na kozu, přelezeš na druhé stanoviště a odtud se vydáš k hranicím depa. Pokud vše zvládneš, vyskočí hláška že jsi na hranicích včas, dále postupuješ dle pokynů....

dakujem za vsetky odpovede :) uz som sa z toho vysomaril :) keby som este nieco nevedel mohol by som pokracovat v tomto prispevku? vdaka

a este jedna taka otazka na okraj, skadial stiahnem iniss 3.10? ked je nahodou na stiahnutie nema iekto link ?

gorillaz napsal:
neviete prosim vas skadial stiahnem ten priesvitny track monitor? teraz mam ten zakladny cely cierny. diki

Ten se ti nainstaluje při instalu Bin-u,zatrhneš možnost transparent gui,nebo tak nějak.

naskytol sa mi taky problem. Ked si spustim ulozenu hru aktivity den_blbec (naposledy som ju ulozil v Breclave) tak ked si ju sputim tak mi hru spusti a ked si v hre stlacim F9 ze chcem odpojit vagony tak mi vybehne len ta tabulka bez rusna a vagonov. A taktiez ked stlacim ESC tak mi vybehne len cela biela tabulka bez vsetkeho :/ kde je chyba? dakujem​

Zkus to nahrát z jiného bodu uložení. Ve velkých stanicích se to může stát, zvláště na slabších strojích. Někdy taky pomáhá si tu aktivitu kousek zahrát od začátku, ukončit ji a zkusit to nahrání uložené hry znovu. Proto se taky dopručuje si hru ukládat ještě dřív než přijedeš do velké stanice. Pokud je ve stanici nějaký velký posun tak se taky dopručuje hru uložit po jeho skončení, kdy již čekáš na odjezd.

no ved praveze si to ukladam stale asi kazych 15 minut a pred kazdou stanicou aj po odchode z kazdej stanice. Skusil som dat z predchadzajucej stanice tj Breclav a tiez mi to nejde tak ako ma

Back
Nahoře