Depo Masaryčka

Mě tohle způsobuje moc uložených pozic. Stačí je promazat a je po problému.

tak bolo to tymi ulozeniami :) som to vymazal a ide uz dobre :) .. ale este jedna rada co mam robit v hohenau? odpojim supravu, zajdem s masinou na zhlavie, dostanem pokym nech sa vratim spat, pridem pred odchodove navestidlo na ktorom mi svieti zelena. Pockam do 14:57:00 lebo vtedy mam odchod, pohnem sa a prejdem za navestidlo a hned mi vybehne hlaska acitivity failed

A nekřičí někdo sprosté německé nadávky ? Něco o Trotlech ? Já už si to nepamatuji, jak je to tam formulováno. Myslí, že se jedná o tohle:
Bist Du sauber im Kopf abfahren ohne Abfahrtauftrag. Bist wirklich ein Trottel!!!"
Hold se musí zastavit před dopravní kanceláří a čekat na řádnou výpravu výpravčím.

konecne som tu aktivitu celu presiel :) dakujem Vam za odpovede, a chcel by som sa opytat Pani preco mi nejdu zvuky v okuliarnikoch a zamracenych. Treba si to s nekadial stiahnut? A este by som sa opytal ci niekto nema take sety aktivit v rare, lebo ja si to nikdy neviem naistalovat tie aktivity, stale tam nasadzujem vagony a lokomotivy a nejde to. Dakujem za vsetky odpovede

a taktiez ani ovladacie pulty ani zvuky vsetkych dieselovych masin akurat na 770tke mi ide tzvuk len ked mam pohlad vonku, kde som na stanovisti tak mi nejde a taktiez tak nemam pult len biely obldznik

... a ještě na zlatém podnose bys to nechtěl ...
Tímhle si prošel každý uživatel MSTS a pokud si chceš zajezdit, nic jiného Ti nezbude, než se tím také prokousat:
- zvuky - zkontroluj svůj trainset Conbuilderem, v reprotu testu zvuků uvidíš, zda ti zvuky chybí(stáhnout) nebo jsou špatně směrované (opravit směrování)
- stanoviště - chybí ti příslušná kabina nebo je opět špatně směrovaná - opět pomůže Conbuilder v odhalení chyb a následně musíš stáhnou nebo opravit

gorillaz napsal:
konecne som tu aktivitu celu presiel :) ..
Děkuji za otestování této už hodně staré aktivity, která prošla opravami už asi u deseti aktualizací, možná víc :D A omlouvám se za sprostá slova. Tenkrát to byla taková recese. :D Ale kdo nešvindluje a jede předpisově, tak je vše ve vší slušnosti a zachování dobrých mravů. :D A vo tom to tenkrát bylo :D

Depo Masaryčka

Dobrý den, Mám podobný problém jako uživatel ,,gorillaz,, přijedu do prahy na Masarykovo nádraží , hodí mi to hlášku abych jel k boudě .. dojedu tam zastavím u figurky,oobjeví se mi hláška at najedu na lokomotivu 380 ,svou 151 zaparkuju u dílenských u nové budovy na prostředek přesuvny, tak tedy na ní najedu ,objeví se mi že je to svěšené a že má hranici v 11:18, chci přelézt ze 151 na 380 pod klávesou 1 ,ale dostanu se na druhou stranu 151 a koukám na nádraží,zmáčknu znovu klávesu 1 ,a jsem zase tam kde jsem byl , tj. že koukám na 380 ...ale do ní se nedostanu vůbec i na přesuvně a zkusil jsem dokonce i na strojovou a nic. poradíte mi prosím , trápím se u toho už 4 noc :D a bez výsledku. co se týče přesnosti , mám vytisknutý jízdní řád aktivity Den Blbec a jsem tam opravdu přesně.
Děkuji všem za radu a pomoc...

Musíš si otevřít okno F9, tam klikni na druhou mašinku a pak teprve stiskni klávesu 1, tím přelezeš na 380-ku.

Nač se trápit 4 noci ? Stačilo si přečíst v manuálu k MSTS BIN, jak se přechází z mašiny na mašinu.
"Pane kolego", přece klávesa F9, označím druhou mašinku a pak teprve klávesa 1 :D

Asi mám tip na další video. Depo Masaryčka u této aktivity, tam už mělo problém asi 50 nebo 100 uživatelů. A zároveň každý uvidí, jak se přechází z mašiny na mašinu :D

Depo Masaryčka

Pánové moc vám děkuji, ted se cítím jak úplný ,,vůl,, dlouho jsem to už nehrál a tato aktivita mě bavila tak sem se rozhodl znovu si jí zahrát, a zapoměl sem tuto podstatnou věc, no nevím co k tomu ještě dodat :D :D :D ..jediné to že vám moc děkuju za radu i za váš čas :D

Dobry den
Mam podobny problem jako dva predchozi uzivatele(gorillaz a Carllos 22).S tim rozdilem ze po prijezdu kdy to da toto Info:
"Pisk pisk pisk .Dobra masinka na 2 koleji do depa posun povolen zastavte pred presuvnou vedle boudy kde dostane dalsi instrukce . Topirensky uz ceka. Kdyz zastavim a prejdu na druhe stanoviste tak ocekavam ze se prehodi vyhybka a muzu jet do depa.Ale nic se nestane.Kdyz cekam asi tak 5-10 min tak my to da hlasku ze mam jeste 3 min nebo co. Timto chci poprosit kam az mam dojet aby se ty vyhybky prehodily a ja mohl pokracovat dal. Jo na masarycku sem prijel s dvouminutovim predstihem.

Pavlík napsal:
Sleduj otočné body na Track Monitoru.
Ty sleduju celou dobu. Ale zatim posledni je na te vyhybce pred 1 St Praha masarykovo nadrazi.Pak uz mam na Track monitoru jen navestidlo v poloze stuj,ktere projedu pomoci tabulatoru. A tak dojedu k peronu kde dostanu uz zminovanou hlasku o povoleni jet do depa .

Holandan napsal:
...Pak uz mam na Track monitoru jen navestidlo v poloze stuj,ktere projedu pomoci tabulatoru. ....
Chyba je právě zde. Hráč jel mimo svou trasu z důvodu, že neprojel předchozí reverzní bod. Výhybky mají tendenci po projetí se stavět do základní polohy, proto se dostal až na Masaryčku k hlášce. Ale když jedu mimo trasu, tak v žádném případě nelze aktivitu dohrát. Myslím, že hláška mimo trasu je napsána na nějakém trakčním monitoru. Myslím s jízdními řády, kde je vzdálenost do příští stanice.
Loadnout hru někde před příjezdem do Hrabovky a dávat si víc pozor na reverzní body. Mnohdy pokud nepojedu z čelního stanoviště (budu líný přecházet), tak se reverzní body nevybaví. V aktivitě se nepřechází jen v případě, když sunu vozy. Tak je to testováno.

Zbyněk Šemora napsal:
Holandan napsal:
...Pak uz mam na Track monitoru jen navestidlo v poloze stuj,ktere projedu pomoci tabulatoru. ....
Chyba je právě zde. Hráč jel mimo svou trasu z důvodu, že neprojel předchozí reverzní bod. Výhybky mají tendenci po projetí se stavět do základní polohy, proto se dostal až na Masaryčku k hlášce. Ale když jedu mimo trasu, tak v žádném případě nelze aktivitu dohrát. Myslím, že hláška mimo trasu je napsána na nějakém trakčním monitoru. Myslím s jízdními řády, kde je vzdálenost do příští stanice.
Loadnout hru někde před příjezdem do Hrabovky a dávat si víc pozor na reverzní body. Mnohdy pokud nepojedu z čelního stanoviště (budu líný přecházet), tak se reverzní body nevybaví. V aktivitě se nepřechází jen v případě, když sunu vozy. Tak je to testováno.
Mate pravdu pane Zbynku ,neprejel jsem ten jeden bod jak pisete .
Tak ze timto vsem dekuju za rady a pomoc a cas
:)

Back
Nahoře