Schimansky
Začátečník
Nedávno som preinštaloval komp. Všetky hry som tam musel dať odznovu. Keďže si všetky jazdy z MSTS zapisujem, nemal som žiadne savy. Najprv samotná hra, potom BP 86.04 ktoré mám na DVD. A potom aktualizácie. Pán Šemora odporúčal, pre správny chod aktivít na BP 86.02 stiahnuť si z uvedených stránok aktivity, cabviewy a modely. To som ešte zvládal. Ale ako softwarový antitalent som nevedel čo s tým ďalej. Prepisoval som engy a wagy. A nešli mi spustiť ani aktivity, ani niektoré typy vlakov. To som od seba čakal, mal som to preto zazálohované. Skúsil som to znova...A nič. Celý deň som presedel iba pri technickej stránke hry. A večer...som si povedal, že to nemá zmysel, lebo za celý deň som nedokázal nič vykúzliť. Som lama, viem. Preto prosím pre mňa, a mne podobných, ak by sa nedalo (asi nie, ale treba skúsiť) Tie cabwievy, vozne, engy, modely zvuky...dajako dať to aktualizácie už editované. Teraz vyšila akt. BP 87 a ja sa ju bojím stiahnuť, či to nejako neovplyvní komp, hru, ktorá po mojich pokusoch niekedy nešla spustiť, a teraz som bohurád, že ide.
Prosím, prosím smutně koukám
a Veselé Vánoce přeju 
Prosím, prosím smutně koukám