Aktualizácia Vozidiel

Schimansky

Začátečník
Nedávno som preinštaloval komp. Všetky hry som tam musel dať odznovu. Keďže si všetky jazdy z MSTS zapisujem, nemal som žiadne savy. Najprv samotná hra, potom BP 86.04 ktoré mám na DVD. A potom aktualizácie. Pán Šemora odporúčal, pre správny chod aktivít na BP 86.02 stiahnuť si z uvedených stránok aktivity, cabviewy a modely. To som ešte zvládal. Ale ako softwarový antitalent som nevedel čo s tým ďalej. Prepisoval som engy a wagy. A nešli mi spustiť ani aktivity, ani niektoré typy vlakov. To som od seba čakal, mal som to preto zazálohované. Skúsil som to znova...A nič. Celý deň som presedel iba pri technickej stránke hry. A večer...som si povedal, že to nemá zmysel, lebo za celý deň som nedokázal nič vykúzliť. Som lama, viem. Preto prosím pre mňa, a mne podobných, ak by sa nedalo (asi nie, ale treba skúsiť) Tie cabwievy, vozne, engy, modely zvuky...dajako dať to aktualizácie už editované. Teraz vyšila akt. BP 87 a ja sa ju bojím stiahnuť, či to nejako neovplyvní komp, hru, ktorá po mojich pokusoch niekedy nešla spustiť, a teraz som bohurád, že ide.

Prosím, prosím smutně koukám:( a Veselé Vánoce přeju :D

Jedna vec je akutalizovať trať a druhá aktualizovať trainset. Ak nie si natoľko zbehlý, tak radšej si len aktualizuj trať a aktivity a trainset si nechaj taký, aký je. Jednotlové consisty z aktivít, ktoré budú nekompletné, si uprav v programe ConBuilder. Tak budeš mať funkčnú trať aj funkčné aktivity bez toho, aby si poprepisoval eng a wag súbory jednotlivých modelov, akurát budeš mať užší trainset. Keby si potreboval poradiť ohľadom práce s ConBuilderom, tak mi napíš SS, niečo poriešime.

Schimansky napsal:
Nedávno som preinštaloval komp. Všetky hry som tam musel dať odznovu. ....
A hlavně, že jsem dal na You Tube, jak postupovat při reinstalaci, abych o žádná data z MSTS nepřišel. :D
Ale žádné neštěstí, stále je možnost vše od BP získat na DVD. Vyjde to levněji, než si kazit celé svátky podobnými experimeny s nulovým výsledkem.

Hej, OK, ja len som sa chcel spýtať, či nedáte rozšírenie trainsetu do aktualizácie trate. Ušetrilo by sa pár ľuďom pár nervov :D No nič, tak si nebudem kaziť sviatky a budem jachať na užší trainset.

P. Šemora. Sejvy som tam nemal, aktualizácie na Harddisku a trainset som tam chcel dať poprvé :D nemusím si teda nič kupovať :D

Šťastný nový rok želám

Back
Nahoře