Aktivity lm

lukas matura

Průvodčí
Zdravím. Na mém webu můžete stahovat 2 aktivity. První z nich je pro trať BP a jedná se o osobní vlak 4928 z Vranovic do Tišnova v čele se představí "plecháč" 242 217 s 4 vozy Bdtmee. Druhá je pro trať Luhačovice a v čele perzy 4334 z Bojkovic do Staráku osedláte motorák 842 032. Doufám, že se Vám mé aktivitu budou líbit a málo pádů MSTS a co nejmíň problémů s mými aktivitami. Zde prosím pište své postřehy atd.... V budoucnu bych chtěl vytvořit aktivitu nějakého rychlíku relace Brno - Olomouc a poté nějaký SC Pendolino mířícího z Prahy do Ostravy odklonem přes Brno dle dne 13.9.2008 - ten den aby toho nebylo málo probíhala mazi stanicemi Brno hlavní nádraží a Brno Horní Heršpice napětová výluka.
Hezký zbytek dne, Lukáš
http://midrafon-msts.webnode.cz/aktivity-lukym/

Ještě dodám, že pokud Vám bude aktivita 4928 psát, že je staršího data, tak odklikněte a je to v pohodě. Akrivita byla tvořena na BP 86.2.

A te problém ji nainstalovat, spustit v AE a znovu uložit. Pokud to jde, já to dělám i když se na daném úseku nic nedělalo.

Problém to není, ale v současné době, kdy mi z nepochopitelných důvodů přestaly fungovat editory...bohužel ano.

Dobrý večír. Sháním ze 2 duše ochotné, které mají prozatím cca 4 hodinky času a jsou ochotny jej pro mne obětovat. Lukáš

Edit Edie: Téma vyčištěno.

Již jsem někde psal, že mám rozdělanou aktivitu r870 brno-praha. Hotovo je plus minus do třebova, ale mám dilema - mám v její tvorbě teď pokračovat, nebo počkat na aktualizaci tratě, kde bude upravena trať 260?

Maká se....aneb 2 aktivity, které by se mohly objevit pod stromečkem. ;) Obě jsou společným dílem mě a kamaráda ES499.¨

4626.jpg
805.jpg

Ha, rychlík Brno - Břeclav - Olomouc. Brno - Břeclav to asi bude hodně volná jízdní doba. Plánuji do budoucna, že ty zkrácené kilometry opravím, když celou trať uhnu víc směrem na západ. Zkusím si to někdy namalovat, jestli by to šlo.

Back
Nahoře