Aktivity lm

Tak sem se dnes (pro odreagování - viz Šnekovo vlákno) pustil do Os 4216/21, který mě opět nemile překvapil požadováním ČD 961 004, či ČD Bdmpee233 024 ... zdá se, že bude opravdu jednodušší, se na ty aktivity ... :eek: o_O

Nesmíš se nechat rozhodit kdejakým neveřejnem, prostě to tak je a lepší už to nebude, asi budu muset něco už konečně dodělat a vydat, aby byla zase nějaká akce bez neveřejna, ikdyž ta regína mi taky nedávno omylem ujela.

No do seznamu přidám ještě 842 032 ... :mad: (předpokládám že všechny 3 kousky sou od Pikka ...)

Co se toho rozhození týče, obvykle mě to nechává v klidu a vyměním si to podle dostupných věcí, ale todle už je vyloženě na jeb**tí, co aktivita, to mraky neveřejna (a není to jen u jednoho autora ...) a přitom jak by řekl Čouda "To všechno POTŘEBUJEME!" :rolleyes: Uznávám neveřejno, ale ne fakt, že to má 30 lidí a veřejně se tím chlubí po FB a já nevím kde všude ...

Jestli to někoho odradí (byť dočasně) jako mě, tak to rovnou Zbyněk s Martinem můžou přestat stavět, protože nebude v aktuálních GVD s čím jezdit, na což si "stěžoval" už i Dan ... o_O

Je zde ještě jedno elegantní řešení. Naučit se modelovat či skinovat a to všechno, co potřebujeme, dodělat.

Back
Nahoře