[rozdělit] Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Fauny
  • Datum začátku Datum začátku

Fauny

Cestující
Mám menší problém s tratí a rád bych požádal o radu. Předešlá verze (86) mi běžela bez problémů, ale po nainstalování verze 87 mi nejde spustit žádná aktivita. Vytvořím si novou a ať si nadefinuju jakoukoliv trasu a jakoukoliv soupravu, tak mi vždy při načítení do aktivity hra ihned spadne. Ve volné jízdě tyto problémy nejsou. Nemá někdo podobné zkušenosti? Aktivity z předešlé verze jsem odstranil a mám pouze dvě, které jsem si vytvořil ve verzi 87.

RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Fauny napsal:
Mám menší problém s tratí a rád bych požádal o radu. Předešlá verze (86) mi běžela bez problémů, ale po nainstalování verze 87 mi nejde spustit žádná aktivita. Vytvořím si novou a ať si nadefinuju jakoukoliv trasu a jakoukoliv soupravu, tak mi vždy při načítení do aktivity hra ihned spadne. Ve volné jízdě tyto problémy nejsou. Nemá někdo podobné zkušenosti? Aktivity z předešlé verze jsem odstranil a mám pouze dvě, které jsem si vytvořil ve verzi 87.

Nestáhl jsis demo? :-D

To snad ne :D Ve volné jízdě jsem nové úseky projel i pár ostatních a bez problémů, ale jakmile si postavím i jednoduchou aktivitu jen s trasou a časem, tak následuje pád.

Fauny napsal:
To snad ne :D Ve volné jízdě jsem nové úseky projel i pár ostatních a bez problémů, ale jakmile si postavím i jednoduchou aktivitu jen s trasou a časem, tak následuje pád.

A kde umísťuješ trasu? Mě na novém úseku Řevnice - Beroun, vlak najíždí do oblouku a najednou sek a po pár vteřinách je o 50-100 metrů před tím obloukem a takhle dokola až se to zacyklí. Na řešení jsem nepřišel. Nepomohly ani různé manipulace s verzemi globalu.

Zbyněk napsal:

Ale na druhou stranu pan Klaus o tom v Novoročním projevu nemluvil, tak asi opravdu nic nebude :D
--------------------------------------------------------------------------

Místo novoročního projevu měli dávat veřejnou popravu..

Fauny napsal:
Co jsi smazal ? To mě zajímá. Asi ne úplně vše, respektive aktivitu, která zajíždí přes Prahu Hostivař nebo ke vjezdu do Zadní Třebaně. Pokud takovou aktivitu s poškozenou trasou ponechám v trati, tak zákonitě MSTS při načítání musí spadnout.
Doporučuji Activity Mover a tímto SW jen aktivity přesunout do odkládacího adresáře a tím se problém vyřeší.
Pokud ne, tak pád měl jinou příčinu a pak stačí reinstalovat MSTS BIN.

Vrbam: trasu jsem nejdřív umístil z Prahy hl.n. do Olbramovic, zkoušel jsem to i opačně, pak jen z/do Benešova, pak jen Vršovice - Benešov oběma směry a nic. Dokonce mi už ani nešla nadefinovat žádná jiná trasa, zkoušel jsem Pardubice - Kolín.

Zbyněk Šemora: špatně jsem se vyjádřil, omlouvám se. Aktivity jsem nemazal, ale přesunul Activity moverem a nadefinoval si novou - rychlík z Prahy do Olbramovic bez nějakého trafficu, prostě jen jízda s jízdním řádem, chtěl jsem si prohlédnout novou trať. Následovali pády a to jsem zkoušel i jiné trasy viz. odpověď Vrbamovi. Zajímavé je, že když jsem přesunul zpět aktivitu rychlíku co jsem si v minulé verzi vytvořil v trase Břeclav - Blava, tak ta mi fungovala bez problémů. To stejné volná jízda. Jen nové aktivity prostě MSTS nechce vzít a následuje pád. Zkusím přeinstalovat ten BIN a uvidím. Děkuji za radu.

Jen je zajímavé, že v trati 321 tento problém nemám a nevyskytl se ani v předchozí verzi této trati, vše nastalo až po instalaci verze 87. Ještě jednou jsem včera zkusil trať 321 a tam mi jakékoliv aktivity šli bez problémů.

Fauny napsal:
Jen je zajímavé, že v trati 321 tento problém nemám a nevyskytl se ani v předchozí verzi této trati, vše nastalo až po instalaci verze 87. Ještě jednou jsem včera zkusil trať 321 a tam mi jakékoliv aktivity šli bez problémů.
Ahoj, pleteš hrušky a jabka.:D
Je úplně jedno, že ti náhodou na trati 321 po aktualizaci šly staré aktivity, měl jsi to štěstí, že se přestavbou v trati nikde nenaručila trasa jak hráče, tak traffic, čemuž se ale divím, poněvač já musel po aktualizaci opravvovat snad vše.:D U trati BP jsi už hold štěstí neměl. Nemusíš odinstalovávat celý MSTS, smaž všechny aktivity, z těchto složek v trati:
Activities, Paths, Traffic, pak mainstaluj aktualizaci a stáhni si aktivity kompatibilní s touto nainstalovanou verzí tratě.
Dan

Po aktualizaci si musím některé trasy upravit, ale teď jsem všechny aktivity hodil pryč a vytvořil nové i s novýma trasama. Zkusím teda smazat aktivity z těch složek a uvidím, co to udělá. Děkuju za radu.

Dobrý deň

Mám nainštalovanú BP trať a nechtiac som si nainštaloval misie ktoré mi zrejme narušili traiset......Pri spúštaní MSTS mi vyhlási xy chýb týkajuc TRAINSETU... Vie mi niekto poradiť ako mám trianset dať znovu do poriadku poprípade preinštalovať trainset..???
Ďakujem :-)

Pokud nemám internet, tak na DVD je přiložený návod a tam je přímo popsáno, co s touto závadaou udělat.
Přece reinstalovat MSTS BIN. :D

Zbyněk Šemora napsal:
Pokud nemám internet, tak na DVD je přiložený návod a tam je přímo popsáno, co s touto závadaou udělat.
Přece reinstalovat MSTS BIN. :D

:) ako sa reinstaluje MSTS BIN ????? :(

Pavlíku, tys jasnovidec ? Ale je pravda, že MAX se vyjádřil tak obecně, že může být 1000 kombinací odpovědí. Moje je správná, pokud mu všechna vozidla vyhazují chybu na řádku. Ale pokud má nainstalovanou nekompatibilní aktivitu, kde mu chybí vozidla, tak to je jedna z dalších příčin. A tak můžeme pokračovat, dokud dotyčný nenapíše přesně, co mu to píše. :D

Pardon, píše misie, já si to špatně přeložil do češtiny. Jinak to znamená něco církevního. Myslel asi aktivity :D

Ano, já jasnovidec :D

MAX mi poslal SZ s prosbou o pomoc, ještě než jsi sem reagoval. Šlo mu o vymazání těchto aktivit, aby se těch hlášek zbavil.

Reinstal binu je samozřejmě taky možnost stejně tak jako doplnění chybějících vozidel do Trainsetu.

Misie = aktivity. Píše slovensky :)

Dobrý den. Prosím o radu. S tratí BP mám tento menší problém. Stává se mi v některých aktivitách, že nejde načíst Petrov. Např. včera jsem si dal aktivitu sr_r868_punkva a první hláška při startu aktivity byla, že nejde načíst Petrov. Toto se mi stává ještě na jednom místě a to v UO se staniční budovou. Setkal se prosím někdo s tímto problémem?

lukas matura napsal:
A co to přesně píše?

1) Nelze otevřít soubor s texturou Global/Textures/Petrov.ace
2) Selhalo nahrávání souboru s modelem Petrov.s

Teprve teď jsem si všiml toho Global/Textures. Tak v Globalu tuto texturu opravdu nemám a ani jsem ji tam nehledal.

Tak ji tam hlavně nedávej, tam opravdu nepatří.
Nedělá to náhodou v aktivitě, která trvá přes rozednění?

Back
Nahoře