Trainstore x Msts

neotryx

Skladník
Zdravím pánové :) Kamarád řeší tuhle záhadu. Já vidím problém mezi trainstorem a msts ... Ovšem nedokážu mu sám pomoci :(

Zde je přímo info o kamaráda :

nainstaluji MSTS přesně dle podmínek desatera, dám trainstore, vyberu si trať BP a nějaké vozidlo odněkud někam a dám spustit. V tu ránu se začne načítat seznam všech vozidel a pak naskočí hra a než se dostanu do základní obrazovky hry, tak to trvá skoro 15 minut a již v samotné hře jsou načtené všechny tratě (ty staré co jsou součástí MSTS) a úplně všechny vozidla a celý to jde strašně pomalu..

Čili když si v trainstore zvolí aktivitu, či volnou jízdu a spustí hru přes trainstore, tak stále má všechny vozidla a tratě v msts. To je ten problém který řešíme ... Cesty k MSTS má prý nastavené ... Už nevím jak pomoci :(

Dobrý večer,

tak jsem se také registroval abych to uvedl na pravou míru. Situace se má tak, že po nainstalování MSTS a BP dle desatera se klasicky všechno otevře (parametr 512 mám také zadaný). V Trainstore si vyberu např. el. jednotku 451 z Kutné Hory do Kolína. Dám načíst a z trainstore to přeskočí do hry a než naskočí obrazovka menu této hry, tak to zhruba tak 10-15 minut chroupe a pak teprve lze pokračovat dál. A dám volbu tratě a vlaky a zvyklý ve hře očekávat zvolený con a trať BP jsem byl překvapen, že zde jsou všechna vozidla a všechny tratě. To dost zpomaluje MSTS a opravdu nevím, kde dělám chybu. Zbytek viz. odkaz (nikdy to tak nezlobilo, ale od doby co jsem provedl čistou instalaci Windows 7, tak to zlobí)

http://www.regionovy.cz/situace.png

a dalším zkoumáním zjištěno, že .cony a engy všech vozidel se zkopírovaly do odkládací složky Train Store, ale navíc zůstaly také v instalaci MSTS (standardně C: program files/Microsoft Game/Train Simulator ... TRAINSET a CONSISTS. Je to divné, že jsou na obou místech, třeba to někomu pomůže najít řešení :)

Back
Nahoře