Problém s aktivitou

MatesFCB

Začátečník
Ahoj mám problém
Chci hrát aktivitu R 404 Moskva/IC 544 Ostravan vše mi najede tak jak má sedím ve vlaku v Petrovicích a projíždí nákladní vlak a v polovině toho nákladního vlaku mi hra vždy spadne a vypne někdy i dřív a bez jakékoliv hlášky . Spouštím z parametrem mem 512;
poradil by mi někdo?díky moc

Jelikož je to můj výtvor, tak odpovím, někteří uživatelé neměli po projetí nákladu na návěstidle volno tak jsem tam doplnil hlášku o odjezdu a kvůli ní ti to zřejmě padne. Navštiv web msts.jacek-modely.cz tam vlevo až dole sekci Časté dotazy a Vypadávající zvuky v aktivitách. Odtud stáhni upravený soubor soundcfg.dat, který po zálohování původního nakopíruj do složky Global k trati 321. Pak by to mělo šlapat.

poison napsal:
Jelikož je to můj výtvor, tak odpovím, někteří uživatelé neměli po projetí nákladu na návěstidle volno tak jsem tam doplnil hlášku o odjezdu a kvůli ní ti to zřejmě padne. Navštiv web msts.jacek-modely.cz tam vlevo až dole sekci Časté dotazy a Vypadávající zvuky v aktivitách. Odtud stáhni upravený soubor soundcfg.dat, který po zálohování původního nakopíruj do složky Global k trati 321. Pak by to mělo šlapat.

zatím díky moc zkusím a dám vědět

MatesFCB napsal:
poison napsal:

zatím díky moc zkusím a dám vědět

fungujeee díky moc jste machři zatím

Pozor, po každém reinstalu msts bin je nutno tento soundcfg znovu nakopírovat do Globalu.

Pavlík napsal:
Pozor, po každém reinstalu msts bin je nutno tento soundcfg znovu nakopírovat do Globalu.

Nastal mi ještě další problém když vyjíždím z bahumína a mám zapřáhly i Ostravan tak stojím na druhé červené a hra mi spadne s hlaškou že nemuže nalezt vozidlo 122022 bez CD,ZSSK takže nevím co mi chybí a v trainstore se mi žádná chyba neukazuje tak nevím

poradíte?díky

MatesFCB napsal:
Nastal mi ještě další problém když vyjíždím z bahumína a mám zapřáhly i Ostravan tak stojím na druhé červené a hra mi spadne s hlaškou že nemuže nalezt vozidlo 122022 bez CD,ZSSK takže nevím co mi chybí a v trainstore se mi žádná chyba neukazuje tak nevím

poradíte?díky

Je to loko od Pikka: ZDE ,znaceni CDC (cargo),pokud ji máš staženou a přesto hlásí chybu,musíš použít editor nebo např.program Convoi,ten tyto chyby najde.

Anebo před tou hláškou uložit a znovu načíst. MSTS nejspíš nestíhá. Bohumín je náročná stanice.

mám znovu problém s načtením vozidla ve hře
píše mi to Nelze najít soubor s modelem 83802845096-6empty.s
proč mi to trainstore nenapíše že mi tam něco chybí nebo jaký program mám použit aby mi to zjistilo ty chyby ten convoi jsem našel jen francouzky.
poradí někdo?

Musíš jej doplnit, pokud si tak udělal a hrál nějakou jinou aktivitu, musíš v TStore vrátit vše zpět do msts

Ahoj,
zde http://mlasevic.ic.cz/index.php?adata=./admin/download.php&alevysloupec=./admin/download_menu.php
si stáhni program ConBuilder a v tomto programu si oprav požadovanou aktivitu a změň chybějící soubor za soubor co už máš v Trainsetu.
Ale před spuštěním CB si nezapomeň Vrátit vše do MSTS. Nebo udělej to, co psal Poison.

Mně se osvědčil Conbuilder: http://www.trainsim.cz/?mod=article&showid=316&query=

Malý návod zde v sekci FAQ: http://eldar.cz/kank/

Doplnil si vše co bylo k aktivitě napsáno? Pokud ano udělej to co jsem napsal.

udělal jsem vše podle návodu na conbuilder a nehlásí žadnou chybu.tak nevím.
co to je za vlak ten 83802845096-6empty.s ?
zkulil bych to stáhnout a doplnit ale nevím kde.

Přesný text té hlášky sem napiš, vidím to na hlášku z Global/Textures. Pak nezbývá než do Global nakočit ten .s soubor z Trainset a po dojetí úlohy zase smazat.

dvacka napsal:
Ahoj,
zde http://mlasevic.ic.cz/index.php?adata=./admin/download.php&alevysloupec=./admin/download_menu.php
si stáhni program ConBuilder a v tomto programu si oprav požadovanou aktivitu a změň chybějící soubor za soubor co už máš v Trainsetu.
Ale před spuštěním CB si nezapomeň Vrátit vše do MSTS. Nebo udělej to, co psal Poison.

já bych to opravil ale já nevím co mám opravit tan vlak co mi chybí nemužu najít v conbuilderu - nevím co to je

poison napsal:
Přesný text té hlášky sem napiš, vidím to na hlášku z Global/Textures. Pak nezbývá než do Global nakočit ten .s soubor z Trainset a po dojetí úlohy zase smazat.

Nelze najít soubor s modelem 83802845096-6empty.s

Back
Nahoře