Problém s aktivitou

udělal jsem v conbuilderu test na engines a napsalo mi to 28 chyb
a test na vagons 83 chyb obojí je typu SHAPES FILES tak to bude asi tím ale doplněno v trainsetu mám vše tak ted nevím jak to vše opravit

Tak si jej nedoplnil, jsou to v texťáku s vozidly ty Habbins ze serveru thetrain.de nebo ti je TS někam zašilo a proto ten křik.

poison napsal:
V ConBuilderu dej Test/Activities/Trat a aktivita/Start test a pak mudruj.

když to udělám tak consisty jsou v pořádku ale u loko a vagonu jsou chyby SHAPES 23 a 86 chyb když zmáčku pak shapes files tak mi jen problikne obrazovka a nic nevím co je to SHAPES A KDE TO VZÍT.Takže jsem dojezdil no nic no.

Zobraz si v CB Report a tam budeš mít popsáno, co a kde chybí ... tam není napsáno jen shapes files, tam je toho napsáno víc a my fakt nejsme jasnovidci

Honza napsal:
Zobraz si v CB Report a tam budeš mít popsáno, co a kde chybí ... tam není napsáno jen shapes files, tam je toho napsáno víc a my fakt nejsme jasnovidci

Ten report mi nefunguje nevím proč dám to zobrazit a jen mi problikne obrazovka a vráti se to do win

Uložené reporty najdeš v "C:\ProgramFiles\ConBuilder\Reports" nebo v případě, že máš 64 bitový systém tak v ""C:\ProgramFiles(x86)\ConBuilder\Reports".

Zřejmě sis špatně nastavil při prvním spuštění Conbuilder. Doporučuju místo wordpadu používat "C:\Windows\notepad.exe". Tvůj systém nejspíš nemůže ten wordpad (co je tam nastaven jako defaultní) nalézt, tak pouze problikne obrazovka.

MatesFCB napsal:
Honza napsal:

Ten report mi nefunguje nevím proč dám to zobrazit a jen mi problikne obrazovka a vráti se to do win

už to mám je to v textáku

Back
Nahoře