Otázka pro fíru

V MsTs švih len rýchlejšie naplní hlavné potrubie, ale rýchlosť odbrzdenia/odvetrávania brzdových valcov súpravy je vždy rovnaká ako pri prevádzkovom odbrzdení. Alebo sa mýlim?

Ja som MSTS žiadny rozdiel nepostrehol. Ale asi to závisí o vyladenia engu. A dá sa to vôbec nastaviť ?

Hezký den,
chtěl jsem se zeptat, je hradlo na hlavním směrem do Bohumína obsazené? Viz foto. Fotil jsem poštovní vozy. V plánu byl i šestikolák, ale nechtěl jsem, aby na mě někdo přibehl. Hergot, že já vůl ho necvakl. Tolik místa z každé strany... http://e499-2002-msts.wgz.cz/image/17742153

Už jsem o nich zde psal. Fotky jsou hrozné. Komplet ve výpalu, vysoké iso, jsou šikmo atd. Nafotím lépe. Tuším 4x Postw a 2x Gbkkqs. http://obrazku.cz/obr738269_Post.jpg

E499_2002 napsal:
Mám je hodit na net hned nebo až pak s novými fotkami?
Ako chceš, ale ten štvorosák sa mi hodí, ale aj tie dvojosáky k niečomu využijem. Dikes

Zdravím,
poštovní vozy Gbkkqs jsem už v Ostravě hl.n. fotil tuším že vloni a někde by už měl být k dispozici i jejich skin. Nevím jistě,ale možná bude u Roba.:?:
Bude-li zájem,mohu "prokopat" archiv a v případě jejich nálezu i snímky zájemcům poslat.;)

"E499_2002",
kdypak by jsi šel fotit ty Postw? Zatím jsem vždy fotil pro MSTS jen vozidla a tak bych zkusil zvěčnit i jejich fotografa.:D

David

E499_2002 napsal:
Pane Hájek, kdy chcete. Jen se bojím, aby Vám nepraskl objektiv :D :D :D

Zdravím,
vykat netřeba,jsem David.;) Ono,termín fotografování na textury nemohu určit přesně.V mém případě totiž vždy záleží na počasí a to je v létě málokdy vyhovující. :(
Jestli se nepletu,tak čelo jednoho z těch vozů Postw by se muselo za slunečného počasí zvěčňovat vždy proti slunci což není moc werk,tak proto bych raději počkal až na oblačno. No,možná se u těch vozů někdy s fotoaparáty na krcích sejdeme.Pracuji v depu a fajrunt mám ve 14 hodin.;)

David

Tak tak. Dobré podmínky pro focení se naskytnou málo kdy. Já si právě vybral toto počasí, protože mám rovnoměrně nasvícený objekt, takže nefotím proti slunci a nemám nikde stíny. Bohužel to bylo až moc. Obloha ve výpalu a zbytek vlivem tohoto počasí našedlý. Příště to bude chtít 50% šedý přechodový filtr.

Hezký den,
nevíte prosím, kde bych sehnal nějaký popis činnosti/výkresy, apod. střešních ventilátorů Masarykova salonního vozu a ventilace typu Kuckuck? http://de.wikipedia.org/wiki/Kuckucksl%C3%BCfter

Děkuji, Tom.

E499_2002 napsal:
Hezký den,
co prosím potřebuji k tomu, abych měl povolení pro vstup do kolejiště SŽDC?
Děkuji.
Zdravotní prohlídku, školení z kabinetu bezpečnosti čili předpis op16 a důvod proč do toho kolejiště vstupovat.

Abych mohl fotit vlaky a nenechat se seřvat jako malý harat, když polezu na releovou budou, abych si nafotil panťáka, jako dnes... Ale tohle asi nebude pádný argument, aby mi to dali, co? :D

E499_2002 napsal:
Abych mohl fotit vlaky a nenechat se seřvat jako malý harat, když polezu na releovou budou, abych si nafotil panťáka, jako dnes... Ale tohle asi nebude pádný argument, aby mi to dali, co? :D
No to nebude :D

mikulda napsal:
E499_2002 napsal:
Abych mohl fotit vlaky a nenechat se seřvat jako malý harat,
Na to stačí slušné vychování.

E499_2002 napsal:
když polezu na releovou budou,
Dál se asi není o čem bavit.

Ale vždyť ano. Nijak sem po ní neskákal, stal jen na krajích a né na prostředku, kde bude logicky nejslabší a bude se zde nejvíce prohýbat. Prostě tam přišel traťovák a řval na me jako na nějakýho malýho haranta. Hlavně, že jsem měl vestu s obrovským nápisem ŽelPage. No nevadí, asi jsem opravdu vypadal jako člověk, který chce krást kabely a ničit drážní ZZ s foťákem na krku, mavajíce na fíru... Já tyhle myšlenkově zjednodušené individua neřeším. Jen jsem chtěl vědět, co pro to povolení zapotřebí. Dále to už prosím nerozmazávejme a nedělejte opět z komára slona...

Back
Nahoře