Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jaké poštové vozy má bledá tvár na mysli ? Ukáž pls. foto.E499_2002 napsal:... Fotil jsem poštovní vozy ...
Ako chceš, ale ten štvorosák sa mi hodí, ale aj tie dvojosáky k niečomu využijem. DikesE499_2002 napsal:Mám je hodit na net hned nebo až pak s novými fotkami?
E499_2002 napsal:Pane Hájek, kdy chcete. Jen se bojím, aby Vám nepraskl objektiv![]()
![]()
![]()
Zdravotní prohlídku, školení z kabinetu bezpečnosti čili předpis op16 a důvod proč do toho kolejiště vstupovat.E499_2002 napsal:Hezký den,
co prosím potřebuji k tomu, abych měl povolení pro vstup do kolejiště SŽDC?
Děkuji.
No to nebudeE499_2002 napsal:Abych mohl fotit vlaky a nenechat se seřvat jako malý harat, když polezu na releovou budou, abych si nafotil panťáka, jako dnes... Ale tohle asi nebude pádný argument, aby mi to dali, co?![]()
Na to stačí slušné vychování.E499_2002 napsal:Abych mohl fotit vlaky a nenechat se seřvat jako malý harat,
Dál se asi není o čem bavit.E499_2002 napsal:když polezu na releovou budou,
mikulda napsal:Na to stačí slušné vychování.E499_2002 napsal:Abych mohl fotit vlaky a nenechat se seřvat jako malý harat,
Dál se asi není o čem bavit.E499_2002 napsal:když polezu na releovou budou,