Otázka pro fíru

No pochybuju, že by mu nový motor vyráběli ale určitě dostane motor K12V230DR. Bude to ale klasický motor, který je například v 754, nebude tak výkoný jako ten, co tam kdysi byl. Navíc Kyklop údajně dostane elektroniku MSV.

Ano, VÚŽ.
Kolují fámy, že by se občas mohl využít na pravidelných vlacích aby se investice vrátila ale tomu se asi moc věřit nedá.

Jen pro info na káčku se objevila tato fotka.
http://www.k-report.net/ukazobrazek.php?soubor=814228.jpg&httpref=28/47318

Zdravím.Napisem to sem.Absolvoval som milion vysetreni a o tyzden ma cakaju psychotesty....mam sa tam niejako pripravit alebo co ma presnejsie caka?dakujem za info

Držím palce. Já dnes šel na zdravotní prohlídku u ČDC ke způsobilosti k práci, par. 15. Nervy jak prase - tlak přes 130... Ale prošel jsem. Teď mám na 5 let pokoj.

Mne keď merajú tlak u doktora, tak mám aj 160, minule ma skoro nepustili z ordinácie domov hahaha.

A nebýt vystresovaný. Sice se to člověku řekne, ale když to skončilo, tak jsme se shodli, že to tak strašné nebylo.
Nevím jak tady, ale já jsem měl za úkol podle obrazovky mačkat barevné tlačítka, šlapat na pedály a poslouchat tóny, udělal jsem tam tolik chyb, a nakonec jsem měl reakce velmi dobré. Takže nenechat se rozhodit množství chybami.

Nebulus: Michale, přiznej se, že tam máš nějakou sexy paní doktorku, ze které máš takové "přetlaky" ?... :D

nebulus napsal:
Mne keď merajú tlak u doktora, tak mám aj 160, minule ma skoro nepustili z ordinácie domov hahaha.
Co blbnete,já mám 165/95 normálně,sice beru (zrovna teď) ,kazdý den prášek,ale doktorka tvrdí,že k mýmu věku je to normální. :D
Mirek
PS: Loni na preventivce jsem měl 200/100,taky mě chtěla volat rychlou,ale pak se vysvětlil syndrom bílého pláště.(Nová a krásná hajfa)

Miky945 napsal:
Co blbnete,já mám 165/95 normálně,sice beru (zrovna teď) ,kazdý den prášek,ale doktorka tvrdí,že k mýmu věku je to normální. :D
Normální to určitě je a pro medicínu skvělé. Mají jistého pacienta a odbyt prášků. Ale pro nás uživatele jejich služeb to optimální není, motor není dobře seřízen, palivo nic moc a olej také už něco pamatuje. :D

Naposled editoval moderátor:
Ja mám asi syndróm bieleho plášťa, keď vidím doktora, alebo aj starú doktorku, tak mi stúpne tlak, aj keď mi ináč nič nie je :-)

Před psychotestama jsem si dal večer jednoho lahvoně, na druhej den jsem se vybavil čokoládou a byl jsem nadprůměr. Hlavně odpovídat podle pravdy a pořád stejně.

S tím syndromem bílýho pláště to mám podobný... Jednou jsem přiběh do ordinace ani jsem si neodpočinul a samozřejmě mi naměřili mírně zvýšenej tlak. Od tý doby se bojim, jestli ho nebudu mít zase vyšší a při každým měření jsem z toho tak nervózní, že ho vyšší fakt mám. A když se to pak sestřičce nezdá a měří mi tlak znova tak už si říkám, že je to v háji a výsledek je díky tomu ještě horší :D Ale to mluvím o tlaku 140/80

Back
Nahoře