Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
dem napsal:Nie. Len tam kde sa prihlási je riadiaci.
Stavitelxx napsal:Já si chválně dával lety v největších bouřkách a přesto nic nezobrazoval, bude v tom nějaký háček, jen přijít na to, jaký...
Edie napsal:Hrajou poker či mariáš, případně mají ještě stevardky
.
dem: přiblížení. No, nějak klesám, klesám, někdy vysunu podvozek, vytáhnu klapky na max, a udržuji rychlost 160 - 180. Občas se stane, že spadnu, občas přeletím, občas sednu jak v bavlnce
.
Srandik32 napsal:neletěl jsi spíš se 747?![]()
Srandik32 napsal:Já ještě doplním že ani v offline létání nejde jít spát,minimálně proto že je třeba komunikovat s ATC,jak na tři výzvy neodpovíš,pá,pá let skončil,IFR plán zrušen a nazdar bazar
to Dem:neletěl jsi spíš se 747?![]()
Stavitelxx napsal:Dem, Tebe ale obdivuju, vidím, že máš opravdu hluboké znalosti, Ty už to létání zase bereš trochu jinak, než my amatéři.
My jsme rádi, když se dokážeme odlepit a přistát![]()
Srandik32 napsal:Já ještě doplním že ani v offline létání nejde jít spát,minimálně proto že je třeba komunikovat s ATC,jak na tři výzvy neodpovíš,pá,pá let skončil,IFR plán zrušen a nazdar bazar
to Dem:neletěl jsi spíš se 747?![]()
Stavitelxx napsal:Určitě??? Já obletěl už celý svět a většinou jsem při tom spal, nebo nakupoval v Tescu a kdo ví co všechno ještě a nikdy mi let kvůli nekomunikování neskončil...
petert napsal:Ako už vyššie spomínal Stavitelxx, nie je potrebné komunikovať s ATC pri offline lete. Všetko potrebné nahodím do FMC a vybavené
Tak tohle jsem chtěl slyšet.Srandik32 napsal:.... Já obletěl už celý svět a většinou jsem při tom spal, nebo nakupoval v Tescu a kdo ví co všechno ještě a nikdy mi let kvůli nekomunikování neskončil...
.....
Srandik32 napsal:Jo,to je možné,ale když máš 3GB trafficu tak bych chtěl vidět ten chaos.
Nevím jak to má Martin, ale mě jaksi život nadělil a aby z toho člověk nezcvokl, tak stavím tratě do MSTSdem napsal:...Utekanie z reálneho života ? Zbyněk práve tebe by to malo byť jedno ......Stavanie trate v takom rozsahu v akom to robíš ty a Martin je o tom istom.....![]()