Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pavlíku a proč jít s dobou jen proto, abych byl in a zbytečně utrácel prachy za něco, co nevyužiju? Mám office 2003 (legálně nabyté) a pro mou práci zcela postačují a 2010 nenabízejí nic nového.Pavlík napsal:Jinak soubor docx přečtou už i Office 2007. No a na to že je dnes už rok 2012, tak i v tomto by mohli někteří jít s dobou.
Pavlík napsal:Tak to by mě docela zajímalo, na jakém OS toto provozuješ.
Srandik32 napsal:Já se ještě vrátím k rychlostem v aktivitách a vůbec realitě.Kolikrát je třeba velká časová rezerva,tak se dá hláška rychlost 30km/h,nebo vás víc baví čumět pak zbytečně u návěstidel?Mě teda ne,na to nemám čas.A jestli vlak má odjíždět ze 3.-ho nebo 80.-ho nástupiště,nebo jestli se střídá Franta s Béďou,protože Karel a Jirka mají volno,to už je trochu moc i na mě.To ví asi jen ten kdo to viděl na vlastní oči,bohužel ne všichni mají tu možnost.Samozřejmě je cílem aktivit se přiblížit realitě ale stále jsme v MSTS,ne ve službě.A dělat jen aktivity které člověk z reálu zná?Nebo se vždy tím spojem projet?Možná až budu na penzi,teď nemám kdy.Tak to jen takové zamyšlení
![]()
Midrafon napsal:Já souhlasím a jen přidávám k tomu, že nejen já,ale každý z nás dnes a denně zažíváme na cestách nějaké "výkyvy" z normálu a variabilita je v tomto případě nevyčerpatelná.
Proto i mně je jedno, odkud to jede, jestli ze 6. či 10.nástupiště.
Dobré je, že se to 100x stane a po 101. je to najednou jinak.
Jako dneska ráno na Praha hl.n. ve 4.59
Takže reál, ale jinak, než ho známe.