Prosby k aktivitářům

Pavlík napsal:
Jinak soubor docx přečtou už i Office 2007. No a na to že je dnes už rok 2012, tak i v tomto by mohli někteří jít s dobou.
Pavlíku a proč jít s dobou jen proto, abych byl in a zbytečně utrácel prachy za něco, co nevyužiju? Mám office 2003 (legálně nabyté) a pro mou práci zcela postačují a 2010 nenabízejí nic nového.

Příjde mi to tedy stejné jako puberťácký fanatismus mít totál novinku nabušený mobil s tím, že na něm budu psát jen smsky bo s tím nic jiného neumím - ale hlavně, že jdu s dobou :D

Ani bys neřekl, kolik nadnárodních korporací se stále drží standardru XP a office taky max. ve verzi 2003.

Ale jinak Microsofti vydali compatibility pack pro office 2003, takže i tady můžu otevírat a editovat soubory z Office 2007 a 2010.

Jak to tak čtu tak vám nakonec musím s těmi Office dát za pravdu. Ono tam opravdu nic jiného než podpora docx a xlsx v těch nových verzí není. A tak celkem není moc důvod upgradovat. Snad jen kvůli končící technické podpoře u už hodně starých Office.

Já se ještě vrátím k rychlostem v aktivitách a vůbec realitě.Kolikrát je třeba velká časová rezerva,tak se dá hláška rychlost 30km/h,nebo vás víc baví čumět pak zbytečně u návěstidel?Mě teda ne,na to nemám čas.A jestli vlak má odjíždět ze 3.-ho nebo 80.-ho nástupiště,nebo jestli se střídá Franta s Béďou,protože Karel a Jirka mají volno,to už je trochu moc i na mě.To ví asi jen ten kdo to viděl na vlastní oči,bohužel ne všichni mají tu možnost.Samozřejmě je cílem aktivit se přiblížit realitě ale stále jsme v MSTS,ne ve službě.A dělat jen aktivity které člověk z reálu zná?Nebo se vždy tím spojem projet? :D Možná až budu na penzi,teď nemám kdy.Tak to jen takové zamyšlení;)

Srandik32 napsal:
Já se ještě vrátím k rychlostem v aktivitách a vůbec realitě.Kolikrát je třeba velká časová rezerva,tak se dá hláška rychlost 30km/h,nebo vás víc baví čumět pak zbytečně u návěstidel?Mě teda ne,na to nemám čas.A jestli vlak má odjíždět ze 3.-ho nebo 80.-ho nástupiště,nebo jestli se střídá Franta s Béďou,protože Karel a Jirka mají volno,to už je trochu moc i na mě.To ví asi jen ten kdo to viděl na vlastní oči,bohužel ne všichni mají tu možnost.Samozřejmě je cílem aktivit se přiblížit realitě ale stále jsme v MSTS,ne ve službě.A dělat jen aktivity které člověk z reálu zná?Nebo se vždy tím spojem projet? :D Možná až budu na penzi,teď nemám kdy.Tak to jen takové zamyšlení;)

Já souhlasím a jen přidávám k tomu, že nejen já,ale každý z nás dnes a denně zažíváme na cestách nějaké "výkyvy" z normálu a variabilita je v tomto případě nevyčerpatelná.
Proto i mně je jedno, odkud to jede, jestli ze 6. či 10.nástupiště.
Dobré je, že se to 100x stane a po 101. je to najednou jinak. :D
Jako dneska ráno na Praha hl.n. ve 4.59:D
Takže reál, ale jinak, než ho známe.

Midrafon napsal:
Já souhlasím a jen přidávám k tomu, že nejen já,ale každý z nás dnes a denně zažíváme na cestách nějaké "výkyvy" z normálu a variabilita je v tomto případě nevyčerpatelná.
Proto i mně je jedno, odkud to jede, jestli ze 6. či 10.nástupiště.
Dobré je, že se to 100x stane a po 101. je to najednou jinak. :D
Jako dneska ráno na Praha hl.n. ve 4.59:D
Takže reál, ale jinak, než ho známe.

Nejhorší na tom je že jsem se pustil do tvorby aktivit ale vlakem jedu pouze max.2x do měsíce a to pouze na trase Chodov-Cheb-Tachov:) když jedu za dcerou.Takže zkušenosti z reálu žádné ale o to větší je to výzva

Naposled editoval moderátor:
Srandik32: Nejhorší na tom je že jsem se pustil do tvorby aktivit ale vlakem jedu pouze max.2x do měsíce a to pouze na trase Chodov-Cheb-Tachov:) když jedu za dcerou.Takže zkušenosti z reálu žádné ale o to větší je to výzva
[/quote]

O to je to určitě napínavější.
Já vlakem jezdím jako cestující denně už drahně dlouhou dobu.Snad od 10-ti let a teprve od doby, co jezdím MSTS poznávám, co a jak.
Takže pro svou práci využívám znalostí kluků z provozu, konzultuji, nechám si vynadat:cyclops: a poradit a potom se to snad i reálu přiblíží, alespoň trochu.
Jenže tady jde také o to, že ne každý máme PC, které utáhne opravdu reálný provoz v daném místě a je to věc kompromisu.
Jako teď čeká mě v mé nové aktivitě, takže se musí zkoušet a zkoušet a najít optimální varianta.:)
Držím Ti palce,srandiku32.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře