Skiny Liadem, wincek007 a kraky470

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna liadem
  • Datum začátku Datum začátku
I já děkuji za nádhernou kabinu pro řadu 843.Fakt perfektní práce, prostě a jasně zlaté ruce.

Mám malý dotaz, pročpak jste tu kabinu dali do své vlastní složky a neudělali to tak aby tu starou přepsala? Takhle přibývá práce ještě s editací engů.

Pavlík napsal:
Mám malý dotaz, pročpak jste tu kabinu dali do své vlastní složky a neudělali to tak aby tu starou přepsala? Takhle přibývá práce ještě s editací engů.

Myslím si, že pro zkušené MSTSáky to není problém, si něco přejmenovat či přesměrovat cestu ke kabině. Přesně jak už tady psali naco bych přepisoval cizí tvorbu. Pojmenoval jsem to tak jak se mi zachtělo a komu se to nelíbí, má smůlu :-P :D

Já jsem taky pro aby byli dva nebo více druhů kabin a ať má každý možnost si vybrat tu svoji. A k tomu přesměrování když půjdu jezdit s 843 tak jsi jí přesměruji. Otázka když moc tak půl minuty. ;-)

Pravěk byl, když nebylo pořádně z čeho vybrat. Když budu chtít jet s původní starou rakví od Jacka nebo Vrbama, tam se zase tahle modernizovaná kabina nehodí.

Pozor na to páni, aby sme oných členov a ich robotu nezneuctievali. Nenazval by som to pravekom ale skôr " začiatkami MSTS" :-P

Tiež som za výber z viacerých variánt. Ináč perfektná kabína, ďakujem

Naposled editoval moderátor:
Kabina pro řadu 162 s WTB

Wincek007 pro vás doplnil balíček kabiny pro lokomotivy řady 163 s komunikačním rozhraním WTB určené pro provoz s řídícím vozem o kabinu pro řadu 162, také s WTB. Stahovat můžete zde.

Mohu se zeptat, které cvf mám použít pro řidičák elefanta (971), pokud mám soupravu 471 + 071 + 971(otočený)? Pokud použiju 971076.cvf, tak po přejití do řidičáku koukám do soupravy...

radekedar napsal:
Mohu se zeptat, které cvf mám použít pro řidičák elefanta (971), pokud mám soupravu 471 + 071 + 971(otočený)? Pokud použiju 971076.cvf, tak po přejití do řidičáku koukám do soupravy...

Tak zkus přesměrovat na 471, ted si vůbec nepamatuju, jak to tam je řešený, vyzkoušej a uvidíš ;-)

E499_2002 : Ten již mám stáhlý, ale čekám na další druh AB. :)

SAPPHIRE : Tak pokládám dotaz vám. :) Kdy vydáte svůj vůz AB (015-7) do msts?
Děkuju za odpověď. :)

Karkule: Ty si pták fakt. Ptáš se jak blb v obou fórech. AB ve starém najbrtu dělal Sapphire. AB v novém najbrtu dělá Liadem a spol. Až ho vydají tak bude :roll:

Back
Nahoře