Skiny Liadem, wincek007 a kraky470

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna liadem
  • Datum začátku Datum začátku
Jenže neděláme aktivity dle aktuálního GVD, tedy proč je to stejně, proč se ignoruje původní mašina. Pokud je uplně stejném nátěru a je lepší, nemám s tím problém, starej prostě smažu, ale pokud sou rozdílně tím pro mě obě mašiny musím vyřadit, protože msts nejezdí zkušení. Pro mne te další nedodělávka, nevim co te za dnešní módu.

Je to dělany takto protože je to stejná mašina v polepu jen.Nikdo nebude mit dva laky stejný mašiny a jezdit s ní najednou.Proste jednu vyřadí pak až se strhne polep tak at si tam da zase puvodního.

Nechápeš, jezdí to méně zkušený uživatelé, ten nainstaluje všechno možné a pak se diví. Proč jednoduše nepřidáš za mašinu 14 a je svatej klid a nemáš tu 4 příspěvky, že to přebíjí.

Souhlas s Alcaponem.. MSTS nerozlišuje, jestli je loko jen v polepu.. ;-) Jezdim a tvořim aktivity z ruzných dob. To že je ta která loko teď v jinym nátěru (polepu), přeci neznamená, že ji musim v trainsetu mazat... Např.: Dělám aktivitu z dob GVD 2005 a používám tam 151.001 "duhová energie" a zároveň mám i aktivitu s tou samou loko, ale v GVD 2012, tudíž v nátěru EC/IC... Přeci ji nebudu pokaždé mazat a stahovat znovu, když chci jet jinou aktivitu...
Jinak ale musim poděkovat za parádní skin, jen to přebijení starého skinu je poňekud nešťastné...

Protože je udělaná tak aby se nepřebíjela, tady se prostě vzal původní eng a basta, proč si přidělávat práci.

ML636 napsal:
Já mám 151.001 H&K snad ve třech různých variantách a všechny mi fungují!;)

Koukám, že vubec nechápeš o čem je řeč.... Ano, ty 151 fungují, jelikož má každá svuj vlastní eng., u té 371 se vzal puvodní a přebil se tak puvodí skin, chápeš?

Chlapi,když tedy budu chtít konkrétně tu 371 upravit,aby se nepřebíjela a měl jsem v trainsetu obě,co všechno musím přepsat?

Toto ovšem neni nejlepší cesta. Nejlepší by bylo, aby .eng a vše okolo připravil už autor skinu/modelu a ostatní pak měli jednotné značení autora. Takhle se teď loko nedá použít v aktivitách, jelikož každý ji pak bude mít jinak pojmenovanou/označenou a bude v tom guláš.... Je to škoda, protože skin je parádní a zrovna se mi hodí do aktivity, co tvořim. Hold Hungarku potáhne Lucka od Pikka...

Do 20minut můžete stahovat update 371.201 v polepu který je přepsaný aby nedocházelo k přepsání skinu a také bude jeden bonus :) Snad se bude líbit

No musím jen napsat, že bonus je opravdu moc a moc pěkný. Krásně vytvořený model Brejlovce, díky moc.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře