Skiny Liadem, wincek007 a kraky470

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna liadem
  • Datum začátku Datum začátku
Já mam celý trainset pojmenovany cd_xxxxxx a měnit to nechci...KDyž jsou dvě verze, vyberu si tu hezčí, kvalitnější a je to vyřešený

A jak to děláš, když jsou dvě a líbí se ti obě? :D
Mě se třeba líbí ta původní....

007.jpg

Mně ne, textury jsou již na dnešní dobu nedostačující a staré nárazníky, zásuvka a světla také nic moc... Takže asi takhle, můj názor se nezmění.

Promiň Liadem-e, ale je to od Tebe poněkud sobecké...
pozn.: jasně, pokud původní skin nemáš, nikdo Ti nemůže vyčítat, že to máš tak jak to máš. Ale, dle mého názoru, pokud jsi upozorněn na možnou kolizi, bylo by opravdu zatěžko to upravit? Třeba už jen proto, že skin v původní podobě může být použit někde v aktivitě a tento nový by se třeba v určitém případě nehodil?

Však jsem to napsal, že kdo chce, může si to změnit :) Ja to měnit nebudu z toho důvodu, že já mám svuj trainset podle standartu, a řídím se svými pravidly. Toť vše k 007 :)

Fakt super řešení... Kdysi se všichni, co dělají skiny snažili, aby se vzájemně nebily s originál modely, či jinými skiny a pokud jsem někdy kontaktoval autora, že tomu je tak, že se modely přepisují, vždy se snažila sjednat náprava. Jakmile to takto začnou řešit všichni, budev tom takový bordel, jako tomu bylo v prvopočátcích MSTS. Přitom je tak jednouché dopsat do názvu třeba jen rok a přejmenovat textury, aby se nepřepsaly a pak může být mašina ve stejné složce.

Jo to víš Dane, tenkrát se ještě dalo s lidma normálně domluvit a vyřešit vše ku prospěchu věci, ale nyní nastoupila mladá generace, která si ctí svá pravidla a na většinu kašle, vždyť přece to co bylo před x lety dnes už nevyhovuje standartům této doby. A jak se nám tehdy s těmi dnešními nestandarty pěkně jezdilo.

Nevim co furt resite. Na draze je den ode dne vetsi bordel. A chcete mit realny sim tak ho mate se vsim vsudy.
Liademe ty to neber zle me je uplne fuk jak to mas pojmenovane :D

budev tom takový bordel, jako tomu bylo v prvopočátcích MSTS

Vezme-li kterýkoliv pokročilý uživatel novou instalaci TBP a začne-li do ní od začátku postupně doplňovat externí vozidla dnes nutná k provozu téměř veškerých aktivit, obávám se, že velmi brzy dospěje k poznání, že v tom bordel už zase je.

Je na každém uživateli, jak se k tomu postaví. Pokud chce jezdit bez pádů a bez chyb, je třeba si svuj trainset opravit,pojmenovávat si to a z těch 15000 chyb,co jsem já měl jsem to stáhl na 0. Mám to prostě takto,jak jsem řekl a tím to hasne...Děkuji! :)

z těch 15000 chyb,co jsem já měl jsem to stáhl na 0
Dovolím si oprávněně pochybovat, když si pleteš i standarty a standardy.
Inteligentní člověk dělá skiny bezkolizně, což není tvůj případ.
Tvůj systém tvorby je stejný jako v úplných začátcích skinování modelů MSTS, kdy se ještě moc nevědělo o chování sestavování databáze simulátorem.
Dnes už to dávno víme, ale vy, mlaďoši o tom víte prd, chybí vám potřebné základy. Přelepit fotkou jinou fotku zvládne kdejaký truhlík.

Back
Nahoře