Skiny Liadem, wincek007 a kraky470

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna liadem
  • Datum začátku Datum začátku
Opět jsem nebyl pochopen. Deme, ty jsi asi nikdy nezkoušel tvořit aktivity, protože jinak bys chápal, co jsem se ve svém minulém příspěvku snažil říct. Na rozdíl od toho, já už jsem pár skinů (5) vytvořit zkoušel, jenže skoro nikdo o tom ještě neví, jeden teď podstupuje srovnávání textur, protože ta je na několika místech roztažená (a potom klidně může na vydání, pokud budou autoři modelu a fotek souhlasit), nicméně do toho nebudu dále pitvat. Mimochodem, to co jsem napsal jsem nemyslel ani tak jako výčitku, jen mě spíš opravdu zajímalo, proč Liadem rozdělává další mašinu místo dokončení těch, které má rozdělané, protože tomu fakt nerozumím. A pokud má chuť na něco jiného, myslím, že zrovna on má toho tolik rozdělaného, že je z čeho vybírat, případně mohl dokončit to, co třeba nedodělali jiní skinaři (např. Daniel Marek).

Neviem kto s nás dvoch nechápe. Napíšem ti to polopate lebo inak asi nepoberieš. Je úplne jedno, že tvoríš aktivity......Iných autorov si aj tak na špagáte nedržíš. Každý robí to čo ho baví. Ak máš pocit že ti niečo chýba, pusti sa do toho sám.

Skinárom a modelárom je vcelku jedno komu čo chýba do aktivity. Robíme len to čo nás baví. Bodka.

... modelárom je vcelku jedno komu čo chýba do aktivity. Robíme len to čo nás baví.
:D ani nevieš akú pravdu máš :D

20952764_10155723057249283_9016918001227661312_n.gif

Jelikož je venku tak hnusný počasí, nezbývá nic jiného, než skinovat další lokomotivy :) Tentokrát udělam asi radost Brňákům, jelikož skinuji ex Brněnskou 754.009-9 v původním laku :) Snad se bude líbit :)
Bez-nazvu-2.jpg

@dem Díky za nabídky, po dokončení některých projektů se určitě ozvu, že bych udělal i vám ze Slovenska radost :) Každopádně se s vámi chci podělit o screen z dílen, kde se nyní nachází 754.009-9, kde nyní tvořím střechu, na kterou dodal fotky Heme, za což mu vellice děkuji!
754.jpg

Duuso nie je dem. Vedie toto skor nikdy by sa ten web tak nevolal.

p.s: všetci v tom majú guláš aj v zahraničí.

@dem Omlouvám se, trochu jsem si to spletl, jelikož jsem byl celý den v práci, a už jsem byl rád,že jsem ještě vzhůru :D Jinak teda to bylo směřováno @duuso :)

V pohode zmýliť sa je ľudské, ale je fakt, že v zahraničí v tom majú super guláš.....

Tak aby se neřeklo, že nic nedělám, tak jsem si pro vás připravil další brejle a to konkrétně brněnskou 22ku. Fotky poskytl Heme, za což mu děkuji a na skinu zbývají poladit barvy, detaily a udělat stíny :) Je to velice těžké, něco dělat u PC, protože od 1.1 jsem měl 3 dny volna, jinak stále jezdím autobusem jako řidič MHD a když přijdu domu, jsem zralý tak na chlast a spánek :D

754 022.jpg

Krásavica, palec hore ! Mimochodom existuje v Brne aj nejaká špatná štvorka ? Asi nie. :-D

Back
Nahoře