Trať 321 - problém s načítáním

JerryBruckWill

Začátečník
Ahojte všichni,
měl bych tu na vás jeden takový dotaz, ale pokud by tu samozřejmě byl někdo, kdy by mi rád pomohl.

První dotaz se týká tratě 321. Nevím v jaké konkrétní aktualizaci byla dokončená Praha, ale mám jeden dost zásadní problém v tom, že když vyjedu např. linku S1 s "ešusem" z Praha Masarykovo nádraží směr Praha Libeň, po cestě mi zmizí veškeré objekty včetně kolejí. Co mě spíše zaráží je, že to nehlásí žádnou chybu. Zkoušel jsem kompatibilitu, protože mám Windows 7, ale ta nepomáhá. Zkoušel jsem různá nastavení, ale bohužel, problém je stále stejný. Jinak si myslím, že sestavou by to nemělo být. Athlon X2, 2,9Ghz, nVidia GeForce 9800GT a 4GB RAM.

Budu vděčný za každou radu a řešení. ;-)

Přeji hezký den.

U této tratě je Praha hodně náročná i pro výkonější PC. Jednoduše ti nestíhá načíst objekty a MSTS ti spadne. Doporučení je jen jedno ukládat ukládat a ukládat.
Milan

Před Libní ulož hru pomocí F2 nejlépe dvakrát za sebou, ukonči a znovu načti hru z uložené pozice.

Někdy pomůže jen taková drobnost. Po save ukončit msts a pak zas simulátor spustit a uloženou pozici znovu načíst.

Back
Nahoře