Ako tvoriť aktivitu podla GVD?

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna CANDY
  • Datum začátku Datum začátku
CANDY napsal:
Ahojte prosím Vás viete mi povedať ako sa tvoria aktivity podla GVD? :) ďakujem...

Ahoj,vemeš listy GVD,které potřebuješ(podle tratí) a jedeš;-)Najdeš svůj vlak a pěkně vidíš kde přesně máš křižování atd.

noo listy GVD mám :) mám svoj vlak, a predpokladám že podla GVD by som mal ísť v opačnom smere jazdy mojho vlaku či?

CANDY napsal:
noo listy GVD mám :) mám svoj vlak, a predpokladám že podla GVD by som mal ísť v opačnom smere jazdy mojho vlaku či?

Nějak nechápu jak to myslíš...Křižující vlaky určitě musí jet v opačném směru jízdy nebo křižují z jiných tratí v jedné stanici.

Nie :) mám otvorený GVD je tam moj vlak. Ale zároven mám otvorene ten istý GVD len opačneho smeru. (Priklad... tvorím aktivitu Os 3956 do Skaliteho zo Ziliny tak som si vlak našiel v GVD. Na trafik použijem vlaky iduce oproti čiže Skalite-zilina) lenže neviem ako zistim kde a kedy sa vlaky križujú.

CANDY napsal:
Nie :) mám otvorený GVD je tam moj vlak. Ale zároven mám otvorene ten istý GVD len opačneho smeru. (Priklad... tvorím aktivitu Os 3956 do Skaliteho zo Ziliny tak som si vlak našiel v GVD. Na trafik použijem vlaky iduce oproti čiže Skalite-zilina) lenže neviem ako zistim kde a kedy sa vlaky križujú.

Aha,tak to nemáš GVD ale jízdní řád.GVD je toto.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://3x.cz/dt-3X5K.jpg[/URL]

Aha... sorry hej ale nechápem zadal som do googla že gvd... ok dík idem to kuknuť a ked tak rád by som pokecal cez sz...

Back
Nahoře