Modely Miran

Miran

Moderátor
Správce
Na mých stránkách kromě jiného můžete sosat další měnírny pro tratť BP. Jako nejnovější příspěvek jsem tam umístil historické stavědlo ST4 v Praze na Masaryčce.

Podle fotodokumntace od Davida Hájka jsem jako oddechovku spíchl dva jednoduché modely dřevěné chatky a releového domečku. Hodí se nejen do trati 323, ale v podstatě všude, protože jde o typizované stavby. Stahujte na obvyklém místě.

Na mých stránkách můžete sosat stavebnici mostových jeřábů. Archiv obsahuje sestavu jeřábů od délky 20 m až do 150 m. Podle délky se také liší počet mostů. Jeřáby jsou ve třech barevnách variantách (hnědá, stará modrá a zrezlá šedá). Samozřejmě lze i vydat jiné barevné varianty.

jeraby.jpg

Už to mám v trati nasázené. V takové Polance nad Odrou jsou tyto jeřáby dlouhé až 280m a já to měl vyskládané asi s třiceti polygonových bomb předchozího modelu. Divil jsem se, že šlo vůbec projet kolem s vlakem. V Nedvědici byl jeden malý díl a shazovalo to MSTS, proto jsem to musel dát pryč. Za tohle patří Miranovi velké díky. Tyto jeřáby jsou téměř v každé větší fabrice.

Na mém webu přibyla další, podstatně větší stavebnice mostových jeřábů. Jeřáby jsou širší než původní (30m) a doplněny o postranní díly tak aby bylo možno vytvářet sestavy o velikosti 1 až 5 polí o šířce 30 až 150m. Barevné varianty a délky zůstávají stejné. Zároveň jsem vydal update minulé stavebnice. Takže sosejte až prasknete....:D:D:D:D

jeraby.jpg

Sedí to perfektně i k osazeným kolejím. Asi jsem dobře měřil ještě netušíc, že bude tento model. Miran stavebnici velmi dobře logicky vymyslel. Palec nahoru. Už jen chybí model nějakého toho železného šrotu. Nějaké takové podlouhlé haldy různých rozměrů. Ala letecké snímky vybraných fabrik. :)
Ještě se přesunu na Tlumačov, ten je jednodušší a mám to komplet.
123polanka.JPG

To je nový model?

p.s:Sorry za blbú otázku.....Názov vlákna je jasný tak načo sa pýtam....Pekné.

No keď len to Ti chýba ku šťastiu, tak ať je libo:
JAK TO ŽE SI TO NEVYDAL UŽ V PIATOK VEČER PRI PRÍLEŽITOSTI STRETNUTIA V OLEŠNEJ? HÁ???!!!
No, ono se to tam válí už asi týden. Na Olešné to byla kromě jiného samá grilovaná kuřata, pivo, krocení Deteria a na stránky se nikdo nepodíval.......;);););););););)

Back
Nahoře