Setkání ve Valašském Meziříčí

Jaký termín by Vám vyhovoval

• 31.3. / 1.4.

Hlasů: 0 0.0%
  • 14.4. / 15.4.

Hlasů: 0 0.0%

• Hlasovalo členů
    13
  • Ukončená anketa .

Gajdma

Provozní technik
Zdravím,
Rozhodl jsem se zorganizovat menší setkání příznivců MSTS ve Valašském Meziříčí, do města, do kterého je skvělý přístup z Košic, Bratislavy, Prahy, Brna i Ostravy. Před 11h. se tam vlaky ze všech směrů, mimo Slovenska sjedou a pro případné zájemce ze Slovenska je možnost dojet Ex 220 Detvan a počkat na nás na nádražním bufetu. Příjezd je v 9:22.
Můj zatím nezávazný plán je takovýto - sraz na nádraží v 10:45, hned z nádraží vyrazíme do dílen, kde je odstavená parní lokomotiva 433.002 "Matěj". Dále možná bude k vidění také 799.001, "Prasátko" 702.034, či nově opravená T334.090.

Hned z dílen se vydáme do hlavního místa setkání (zatím se uvažuje nad několika možnostmi místa setkání). Kde to bude probíhat podobně jako v Bratislavě. Sedět tam můžete do zavírání, avšak já se odeberu domů vlakem ve 21:40, tudíž bych Vás rád doprovodil na ubytovnu. Jako místo ubytování plánuji v ubytovně u mlékárny, která je nejblíže železniční stanici.

2.den v neděli mám naplánovanou prohlídku v Technickém muzeu Tatra v Kopřivnici, tudíž se tam přesuneme z Valašského Meziříčí vlakem. Odjezd v 9:13. V 10:07 budeme v Kopřivnici, kde se podíváme (pokud bude otevřeno), když ne, tak si alespoň nafotíme motorový vůz M290.0 "Slovenská Strela", který stojí venku. Poté se přesuneme do nejbližší hospůdky na oběd a každý odtud po vlastní ose může odjíždět k domovu.

Jako možné termíny setkání navrhuji - 31.3. - 1.4., 14. - 15.4., 21. - 22.4., můžete hlasovat v anketě, ale bude taky záležet, jak se k tomu vyjádří místa, která navšítívíme.

Děkuji za vyjádření.
Marek Gajdács.

Ještě upozorňuji, že hlasování o termínu bude možné zhruba do konce února. Poté se stanoví pevný termín, takže kdo chce termín nějak ovlivnit, tak hlasujte. Prosím, aby hlasovali i ti, které termín nezajímá a přijeli by, zajímá mě jestli bude nějaký zájem.
Jinak se tedy zatím nejedná o přihlášku na akci. Ty budou možné až po rozhodnutí o konečném termínu a po upřesnění programu.

Tak myslím, že to můžeme uzavřít, posílám oficiální pozvánku na sraz, který na 100 % bude a doufám, že nakonec ten počet bude alespoň takový, jak jste hlasovali tady na fórum a jak mi někteří odpověděli na pozvánky mailem.
Přihlašovací formulář je ZDE.
Jméno, Příjmení, uživatelské jméno na fóru, zda se zúčastníte dopolední sobotní exkurze, nedělní prohlídky a jestli potřebujete ubytování.

Ještě doplním, že spoluorganizátorem je Lukáš Vacátko (Dvacka), který se postará o večerní program a ubytování.

Veškeré informace poskytneme přes SZ nebo mailem, takže pokud chce někdo vědět něco blíž, stačí napsat.

Hehe, Poison, VáclavS a Tax pri pivečku na Rendezi v Pizzerii. Nad nami stojí mmouka

Ahoj Taxi, no nepřehlédnutelná trojka (čtveřice) :D zase by to chtělo nějaký ten sraz a piveško, jako před rokem, možná dýl v Ostravě na Spolku, jenže to by zase někdo mohl tvrdit, že chce PIVO a ne Radegast... :D:D. Jinak já na sraz nedorazím, už nám začala sezóna a tím jsou všechny víkendy v... ;)
Dan

Dan J. napsal:
... už nám začala sezóna a tím jsou všechny víkendy v... ;)

Čekni si víkend 23. a 24. 6. 2012 - to sa koná Rendez 2012 alebo potom 8.9.2012 je GP Zvolen ...

Naposled editoval moderátor:
Tax napsal:
Čekni si víkend 23. a 24. 6. 2012 - to sa koná Rendez 2012 alebo potom 8.9.2012 je GP Zvolen ...
Hmmm, tak 23.6. Orlová Rocktherapy a druhý den budu absolutně nepoužitelný . Září zatím nic není, tak se uvidí.:D

Naposled editoval moderátor:
Dan J. napsal:
... jenže to by zase někdo mohl tvrdit, že chce PIVO a ne Radegast... :D:D. Jinak já na sraz nedorazím, už nám začala sezóna a tím jsou všechny víkendy v... ;)
Škoda, že nedorazíš.
Jinak v restauraci, kde plánujeme sraz se právě nalévá Radegast. :D Ale nevím, proč by to nebylo pivo. Buďme rádi, že v našem kraji není tolik rozšířen Ostravar.

Gajdma napsal:
....proč by to nebylo pivo. Buďme rádi, že v našem kraji není tolik rozšířen Ostravar.
No na to se zeptej Poisona :D:D:D:D. Ale Ostravar není vůbec špatné pivo a navíc Radegast se pěkně zk... Už to začíná být to klasické Europivo, vyjímku tvoří 15-stka, která chutná jako 12-stka před 15 lety. Nicméně taky hodně záleží na čepu. :D

Jaké máte pivo? Ostravar. A nějaké pivo máte? :D:D Jo to byly časy. Nevím jak Radegast teď šmakuje, naposled jsem ho pil snad ještě v minulém století, ale určitě by mě čep s touto značkou nepřitahoval. Přece jenom jsem z jiného kouta naší země, kde ještě pořád vaří pivo, ovšem nevíme jak dlouho tomu tak bude.

Jste všichni nějaký zmlsaný, po nějaké době v západních Čechách si budete u Radegastu mlaskat :D

Dane, ono když pak není nic lepšího, i to jedno pětipivo je moc. Dalo by se o tom vyprávět. Ale opravdu, kde netočej pivo tam ani suchá daseň nevleze. Udělám sraz u nás, na čepu Svijany a Holba, to i ty zběhneš

Kluci bude tam někdo, kdo ovládá RW3. Já jsem to na svém notebooku rozjel, až se divím. Že b nám udělál instruktáž s touto hrou včetně nastavení.

http://www.tatramuseum.cz/index.php?r=292&idj=1 osobně bych byl odjezd tam co nejdříve, já třeba musím posledním odvozem z Kopřivnice v 12:15 busem. Nebo kousek vedle je ubytovna co si pamatuji, tenkrát byla za pěkný peníz, ale je to 5 let.

Příjezd do Kopřivnice je v 10:07, v 9:13 jedete z ValMezu. Je možnost jet v 7:15, ale pochybuju, že by se někomu chtělo a navíc je třeba hodinu čekat ve Veřovicích. S noclehem v Kopřivnici by možnost byla, dalo by se jet Os 3109 ve 21:40, na který navazuje ve Veřovicích Os 23121 a v Kopřivnici jste ve 22:43. Ale nevím, jestli se někomu bude chtít večer cestovat. Ale nocleh má na starosti Dvacka, takže se domlouvejte s ním. Já Vás budu čekat zřejmě až ráno v Kopřivnici.

Jinak hlavní místo srazu bude zřejmě Restaurace na Košíkárně, ta leží asi 10 min. od nádraží a asi 15 - 20 min. pěšky od ubytovny u mlékárny. Navíc vzdušnou čarou asi 50 m od restaurace je křížení tratí 280 a 303. Ovšem musí se kvůli toho obejít celá fabrika nebo co to tam je, takže to vyjde cca na 6 min. pěší chůze, takže kdykoliv je možnost si odskočit na focení. Co se týče prezentací, půjdu to tam obhlídnout. Každopádně WiFi a zásuvky by tam měly být.

Pokud by měl někdo nějaké konkrétní nápady, co dělat večer, po ubytování se, ať prosím napíše do SZ. :)
A nějakým způsobem, bychom to zařadili do organizace večera.
Lukáš

Keby mi to čas umožnil tak by som išiel. Tam sa mi narodila mama. Priamo vo ValMez-e ako tomu hovoríte vy :) Celé okolie som už pobehal. Noví Jičín, Hodslavice.....Škoda :)

dem napsal:
Keby mi to čas umožnil tak by som išiel. Tam sa mi narodila mama. Priamo vo ValMez-e ako tomu hovoríte vy :) Celé okolie som už pobehal. Noví Jičín, Hodslavice.....Škoda :)
OK. Budeme rádi, zatím se ze Slovenska nikdo nepřihlásil. Což je škoda, jelikož dostupnost ze Slovenska je zde vynikající.

Jelikož je počet účastníků velice malý, ptám se, kolik je zde lidí, kdo vážně uvažuje o tom, že by dorazil? Vím, že je ještě dostatek času, ale při tak malém počtu účastníků salónek opravdu nemá smysl. Je pro mě lepší, když se přihlásíte a pokud vám to nevyjde, napíšete , že nedorazíte, než takhle, kdy vůbec nevím kolik účastníků o to má vůbec zájem.

RE:Gajdma
No kdybys měl na stránkách takovou přihlášku,jako byla pro slezinu v Praze,
tak máš hned jasno,tam by bylo napsáno kdo přijede a kdo ne?

Marku, vytvoř nějaký jednoduchý přihlašovací formulář, kam se všichni můžeme přihlásit. Bude to tak určitě lepší.

Back
Nahoře